Ο Ράσελ Κρόου τρελά ερωτευμένος με την κατά 27 χρόνια μικρότερη, νέα σύντροφο του – Το επισημοποίησε με εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί 

Η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια 

Ο Ράσελ Κρόου από τους πιο ωραίους άνδρες του Χόλιγουντ, στον οποίο μάλιστα πιστώνεται και το διαζύγιο της Μεγκ Ράιαν από τον Ντένις Κουέιντ, είναι ξανά ερωτευμένος. Και μάλιστα πολύ, όπως φάνηκε από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του με την αγαπημένη του Μπρίτνεϊ Θέριοτ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Poker Face» στη Ρώμη. 

Ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Ντανιέλ Σπένσερ, το 2018, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά στους φωτογράφους, καθώς αντάλλασσε τρυφερές αγκαλιές με την 31χρονη σύντροφο του. Ο Κρόου φορώντας ένα κοστούμι με μπλουζάκι, είχε τυλιγμένο το χέρι του γυρω από τη σύντροφό του, με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Η Θέριοτ, που πέρασε από την ηθοποιία αλλά πλέον ασχολείται με το real estate, με τη σειρά της φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα σε γραμμή Α και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια κομψή μαύρη βραδινή τσάντα. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί και επισημοποίησε τη σχέση του στα μάτια του κόσμου όταν το Νοέμβριο του 2020 αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί σε γήπεδο του τένις στην Αυστραλία

Στη γενέτειρα του Κρόου και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ έγιναν και τα γυρίσματα του θρίλερ «Poker Face», το οποίο και σκηνοθετεί ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ