Από «σταρ» στη φυλακή – Η ιερόδουλη που έγινε διάσημη λόγω Χιου Γκραντ κινδυνεύει με 30 χρόνια στη φυλακή για κακοποίηση ανηλίκων και διακίνηση ναρκωτικών

Ξόδεψε το 1.6 εκατομμύρια δολάρια που έβγαλε το 1995 και πλέον ζει σε άθλιες συνθήκες στο αυτοκίνητο της 

Στη σκληρή γειτονιά της Ατλάντα, όπου σήμερα ζει, η Ντιβάιν Μπράουν περπατά πάνω κάτω στο δρόμο με το κινητό στο ένα χέρι, το τσιγάρο στο άλλο και το πουκάμισο πάντα ανοιχτό για να φαίνεται το τατούαζ φίδι που έχει στο στήθος της. 

Σήμερα απέχει έτη φωτός από τη Σάνσετ Μούλεβαρντ στο Λος Άντζελες, όπου είχε πιαστεί στα πράσα να κάνει σεξ με τον ηθοποιό Χιου Γκραντ το 1995. Τότε είχε πάρει 50 δολάρια και είχε βγάλει 1.6 εκατομμύρια ευρώ πουλώντας την ιστορία της με τον ηθοποιό που εκείνη την περίοδο μεσουρανούσε στο Χόλιγουντ ως ο νέος ζεν πρεμιέ από τη Βρετανία.  Μάλιστα, το σκάνδαλο τότε προκάλεσε τον οριστικό χώρισμό του από την Ελιζάμπθε Χάρλει, με την οποία με τα χρόνια κατάφεραν να μείνουν καλοί φίλοι.   

Τα χρόνια πέρασαν ο Χιου Γκραντ συγχωρέθηκε, αλλά η Ντιβάιν Μπράουν πήρε την κάτω βόλτα και τώρα κατηγορείται για κακοποίηση παιδιών, κατοχή ναρκωτικών και διακίνηση κοκαΐνης μέσα στη φυλακή που επισείουν συνολικά έως και 30 χρόνια φυλάκισης. Όπως λένε στη Mirror οι γείτονες της μπορεί να έχει εγκαταλείψει την πορνεία, αλλά ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, μέσα στο αυτοκίνητο της. «Μια ζωή είναι σε μπελάδες. Την ακούμε συνεχώς να φωνάζει, ειδικά όταν είναι μεθυσμένη. Πληρώνει τις επιλογές της τώρα», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, η αστυνομία είχε πάει μετά από κλήση για επίθεση σε ένα 13χρονο κορίτσι, έχοντας καταναλώσει πολύ αλκοόλ, ενώ επιτέθηκε και στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη Mirror, την είχε «αρπάξει από το χέρι και την έριξε κάτω, ενώ τη χαστούκισε».Το κορίτσι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και η Μπράουν στη φυλακή, με την κατηγορία επίθεσης και ξυλοδαρμού σε ανήλικο, αλλά και για κατοχή κοκαΐνης. Η υπόθεση έχει πάει το δρόμο της δικαιοσύνης…  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ