Ρούλα Ρέβη: ''Αυτή την γυναίκα, δεν θέλω να ξανά φωτογραφίσω - Ήταν προσβλητική στο πλατό'' (βίντεο)

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη θυμάται ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίσεις της.

Συνέντευξη στην εκπομπή "Στούντιο 4" στην ΕΡΤ έδωσε η Ρούλα Ρέβη, η οποία μπήκε σε mood αποκαλύψεων. 

Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, μετρά πάνω από δυο δεκαετίες στον χώρο της φωτογραφίες και στον φακό της έχουν ποζάρει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Η πασίγνωστη φωτογράφος, θυμήθηκε το πρόσωπο που την έκανε να πει ότι δε θέλει να ξαναδουλέψει μαζί του, αλλά και πολλές ιστορίες που έχει ζήσει με μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες.

«Μέσα μου έχει τύχει να πω ότι δε θέλω αυτή τη γυναίκα να την ξαναφωτογραφίσω, γιατί δε μου άρεσε η συμπεριφορά της καθόλου. Το να έχει ένας άνθρωπος τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του δε με ενοχλεί, αλλά δε μου αρέσει το να είναι προσβλητικός στο πλατό την ώρα που δουλεύουμε» είπε η Ρούλα Ρέβη.

 

 

Σε άλλο σημείο, η γνωστή φωτογράφος μίλησε για τις φορές που πόζαραν στον φακό της η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία είναι πλέον στενές φίλες, η Ελένη Μενεγάκη, η Άννα Βίσση αλλά κι η Έλλη Στάη, ενώ αποκάλυψε και μια απίστευτη ιστορία που έζησε με τη Μιμή Ντενίση, όταν ήταν να τη φωτογραφίσει.

«Την λατρεύω την Μιμή Ντενίση γιατί είναι πολύ μάγκας. Μου το επιβεβαίωσε πολύ. Είχαμε να πάμε στον Θεολόγο κι εγώ έχω βγει, έχω κρεπαλιάσει και λέω παιδιά δεν έρχομαι, έχω βγει κι έχω πιει και δεν είμαι καλά. Λέω αποκλείεται και πείτε της δεν μπορώ. Να το βάλουμε άλλη μέρα ή πάρτε άλλον. Δεν υπάρχει περίπτωση.

Της το είπαν κι η Μιμή είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και δεν μασάει από αυτά. Φτάνουμε στο σπίτι κι εγώ δεν ξέρω τίποτα. Με πιάνει και μου λέει έλα εδώ, μπες μέσα, θα σε πάω κάτω. Με πάει σε ένα δωμάτιο ωραίο, σκοτεινό με το παπλωματάκι και μου λέει θέλω να κοιμηθείς κι όταν ξυπνήσεις, θα κάνουμε τη φωτογράφιση.

Δεν ξέρω πόσοι θα το έκαναν και δεν το πίστευα όταν ξύπνησα. Πήγα πάνω, είχε λουστεί και μου λέει ξύπνησες Ρουλάκι μου; Να ετοιμαστώ;» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ