Σοκ στην Λευκάδα: ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε χαράδρα - Ήταν γνωστοί σε όλο το νησί

Συγκλονισμένη η Λευκάδα από το χαμό του ζευγαριού...

Αυλαία για το άτυχο ζευγάρι που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τρίτης, έπεσε σήμερα Πέμπτη 20/10. 

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Πόντος στην Λευκάδαεκεί που έδινε σήμα το κινητό τους. 

 

 

Πρόκειται για τον 75χρονο Μπάμπη Λάζαρη και την 72χρονη σύζυγό του, Κατερίνα Γεωργοπούλου. Οι κάτοικοι του νησιού είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό των δύο ηλικιωμένων, καθώς ήταν γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

11

Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες οι άνδρες της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή ανδρών της αστυνομίας , του στρατού και εθελοντών προσπαθούν να ανασύρουν τις σωρούς των ανθρώπων που χάθηκαν με αυτό το βίαιο τρόπο σε χαράδρα στην περιοχή της Πόντης, αναφέρει το lefkadapress

Ένα αγαπημένο ζευγάρι, δύο άνθρωποι που η Λευκάδα αγαπούσε και τιμούσε για την παρουσία και την προσφορά τους.

 

 

Το αυτοκίνητό των άτυχων ηλικιωμένων βρέθηκε σε χαράδρα 150 μέτρων, κοντά στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα νοτιοδυτικά της Λευκάδας, σε ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο, για αυτό και ήταν δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού από τους άνδρες ΕΜΑΚ και Πυροσβεστικής.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Λευκάδα

Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό του ζευγαριού είχε στηθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε εκείνο το συγκεκριμένο σημείο έδινε σήμα το κινητό τηλέφωνο του ζευγαριού και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν εκεί οι διασώστες.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως η πρόσβαση στη χαράδρα ήταν πολύ δύσκολη, καθώς το σημείο είναι δύσβατο και έγινε προσπάθεια από τους πυροσβέστες, ώστε να μπορέσουν να πλησιάσουν και να ανασύρουν τις σορούς.

Το άτυχο ζευγάρι είχε ξεκινήσει την Τετάρτη για να πάει στην περιοχή Αθάνη, με σκοπό να προμηθευτεί μέλι.

ΛΕΥΚΑΔΑ

Συγκεκριμένα, είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά τον παραγωγό, ότι θα μεταβούν στο σημείο για την αγορά του μελιού, όμως δεν έφτασαν ποτέ εκεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους συγγενείς τους.

Η αστυνομία, οι συγγενείς αλλά και η πυροσβεστική που έσπευσε για βοήθεια, "χτένιζαν" από χθες όλη την περιοχή γύρω από το Αθάνι, τη διαδρομή προς το Αθάνι αλλά και πιο μακριά από τη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο, αλλά και σκάφος του Λιμενικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ