Top model στο Variety η Μέγκαν Μαρκλ: H λύπη της για την βασίλισσα Ελισάβετ, η στην υποκριτική και η Πάρις Χίλτον

«Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω»

Μπορεί να είναι δύσκολο να το φανταστείτε, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει καμιά σχέση με όσα φανταζόσαστε γι’ αυτήν. Αυτό λέει ο Ματ Ντόνελι, που της πήρε συνέντευξη για το Variety στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρει σαν πραγματική σταρ.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, λένε οι πολλοί, δεν είναι αυθεντική, αλλά είναι μια υπολογίστρια. Ο προαναφερθείς δημοσιογράφος όμως σβήνει τις λάθος εντυπώσεις κάνοντας λόγο για μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες, μια μαμά με μεγάλο άγχος για τα παιδιά της. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ», είναι μια από τις πρώτες δηλώσεις της Μέγκαν Μαρκλ στο αμερικανικό περιοδικό που αφορά την πρόσφατη απώλεια της μονάρχη.

«Αυτό που είναι τόσο όμορφο είναι να βλέπεις την κληρονομιά που μπόρεσε να αφήσει η γιαγιά του σε τόσα πολλά μέτωπα. Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω. Ήταν μια περίπλοκη περίοδος, αλλά ο σύζυγός μου, πάντα αισιόδοξος, είπε: «Τώρα έχει ξαναβρεθεί με τον άντρα της», συνέχισε η ίδια. 

Σε άλλη ερώτηση του Ματ Ντόνελι για το ποια ήταν η πιο απαιτητική συνέντευξη που πήρε μέχρι τώρα, για το podcast της «Archetypes» απάντησε η Πάρις Χίλτον. «Μίλησα με την Πάρις Χίλτον την περασμένη εβδομάδα. Της είπα στην αρχή ότι ήμουν αγχωμένη για τη συνέντευξή της. Ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, αλλά είχα μια άλλη κρίση γι' αυτήν, που βασίζεται σε όλα όσα έχω δει και δεν μου αρέσει να έχω μία τέτοια άποψη» παραδέχτηκε. Ομολόγησε ωστόσο ότι απολογήθηκε μετά τη συνέντευξη. «Τελικά, της είπα, «Λυπάμαι πραγματικά που σε έκρινα». Ήθελα να είναι ασφαλής και άνετη. ...Αλλά αυτό το επεισόδιο δεν είναι μία υπεράσπιση της Πάρις. Είναι ο εξανθρωπισμός της.» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ερωτηθείσα επιπλέον για το κομμάτι της υποκριτικής, κι αν θα επέστρεφε ποτέ στην 7η Τέχνη απάντησε: «όχι, τελείωσα. Υποθέτω ότι ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω» είπε κατηγορηματικά. Όσον αφορά τέλος το πώς εξελίσσεται ένα 24ωρο στο σπίτι των Σάσσεξ, είπε τα εξής: «Μοιραζόμαστε το ίδιο γραφείο. Δουλεύουμε από το σπίτι, όπως άρχισαν να κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του lockdown. Μας επιτρέπει να περνάμε σημαντικό χρόνο με τα παιδιά μας σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ