Kris Jenner, η τρομερή momager ζητάει: Όταν πεθάνω να με αποτεφρώσετε και να με βάλετε κολιέ στον λαιμό σας

Οι διαθήκες και οι μετά θάνατον επιθυμίες καθημερινή συζήτηση στην οικογένεια των Kardashians 

Η Kris Jenner σχεδιάζει από σήμερα τι θέλει να συμβεί αφού κλείσει τα μάτια της για πάντα. Στο επεισόδιο της Πέμπτης του δημοφιλούς reality show «The Kardashians» αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου, που πυροδότησε μια μεγάλη συζήτηση με τις κόρες της για τις τελευταίες επιθυμίες της. 

Η 66χρονη μαμά της διάσημης οικογενείας βίωνε «ανυπόφορους πόνους» στο ισχίο τους τελευταίους μήνες. Η επέμβαση ήταν επιτυχής, αλλά έδωσε «τροφή» προκειμένου η Κρις Τζένερ και οι κόρες της να ανοίξουν μια συζήτηση για τα σχέδια που έχουν για το τέλος της ζωής τους. Και η 66χρονη αποκάλυψε πως η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να φτιάξει κοσμήματα από τα οστά της, μετά την επέμβαση.  «Η Κιμ (Καρντάσιαν) ζήτησε από τον γιατρό να της κρατήσει τα οστά μου για να φτιάξει κοσμήματα με αυτά», είπε σε τηλεφωνική συνομιλία με την Κάιλι Τζένερ, ενώ δίπλα της ήταν η Κλόε Καρντάσιαν, στο νέο επεισόδιο του «The Kardashians». «Αυτό είναι περίεργο», σχολίασε η Κάιλι Τζένερ και η μητέρα της παραδέχθηκε ότι είναι «ανατριχιαστικό». «Θυμάσαι όταν ήθελες να αποτεφρωθείς και η τέφρα σου να γίνει κολιέ για εμάς;», ρώτησε τη μητέρα της η Κλόε Καρντάσιαν. 

 

 

«Αυτή είναι υπέροχη ιδέα!», της είπε η 66χρονη. «Είναι περίεργο», σχολίασε η 38χρονη, αλλά η μητέρα της επέμεινε: «Όχι δεν είναι».   «Δεν ξέρω γιατί πρέπει να μας θάβουν. Στη Βίβλο λέει ότι δεν μπορούμε να αποτεφρωθούμε, αλλά εγώ θέλω να αποτεφρωθώ. Αλλά γιατί δεν μπορούμε;», σημείωσε η Κλόε Καρντάσιαν. «Όχι, η Κάιλι δεν θέλει να αποτεφρωθώ εγώ», της είπε η μητέρα της. «Στην οικογένειά μου συζητάμε για διαθήκες, τον θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποια είναι η επιθυμία μας εάν συμβεί κάτι φριχτό. Εάν είμαι σε κώμα, θα μου φτιάχνουν τα νύχια μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, επειδή άνθρωποι θα με επισκέπτονται», ανέφερε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου η Κλόε Καρντάσιαν. 

 

 

Όπως γράφει το People, μιλώντας στο τηλέφωνο, η Κρις Τζένερ ρώτησε την κόρη της, Κάιλι: «Θυμάσαι όταν θα διαλέγαμε το δικό μας μαυσωλείο;» και η Κλόε Καρντάσιαν επεσήμανε σε εκείνο το σημείο πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά τους. «Ξέρεις πόσο πολλά παιδιά έχουμε;», σημείωσε και η Κάιλι Τζένερ εξέφρασε την άποψη ότι ίσως θα έπρεπε να μπει ένα όριο στις γενιές που θα έμπαιναν στο μαυσωλείο της οικογένειας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ