Όταν ήμουν κορίτσι είχα μαύρα μαλλιά: 5χρονο αγόρι ισχυρίζεται ότι είναι η γυναίκα που πέθανε σε πυρκαγιά

"Μπορώ να το αποδείξω"

Απίστευτο, αλλά οι περισσότεροι αμφισβηούν ότι είναι αληθινό. Ένα 5χρονο παιδί από τις ΗΠΑ προκαλεί ανατριχίλα, καθώς υποστηρίζει ότι είναι η μετενσάρκωση μιας νεκρής γυνάκας που κάηκε σε πυρκαγιά στο Σικάγο, αναφέροντας ότι «ο Θεός την έστειλε πίσω».

Σύμφωνα με τη New YorkPost, η οικογένεια του Luke Ruehlman εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Ghost Inside My Child» που ερευνά μεταφυσικά φαινόμενα και ανέφερε ότι το παιδί τους υποστηρίζει ότι είναι η ψυχή της Pam Robinson που σκοτώθηκε μαζί με άλλα 18 άτομα σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Paxton Hotel του Σικάγο το 1993. Η μητέρα του, ανέφερε πως το παιδί στην ηλικία των δύο ετών ξεκίνησε να αναφέρει πως ονομάζεται Pam, χωρίς όμως η ίδια ή ο σύζυγος της να γνωρίζουν κάποιο άτομο με αυτό το όνομα.

 

 

 

«Μια μέρα γύρισε πως το μέρος μου και μου είπε “λοιπόν, παλιά ήμουν η Pam αλλά πέθανα και ανέβηκα στον παράδεισο», ανέφερε η μητέρα του παιδιού και πρόσθεσε πως ο 5χρονος ανέφερε ότι «είδα τον Θεό και τελικά, ο Θεός με έστειλε πίσω και ήμουν το μωρό που ονομάσατε Luke». Επίσης, ανέφερε ότι ο γιος της είπε πως «όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά».

Τέλος, υποστήριξε ότι έδειξε ένα φωτογραφικό άλμπουμ στο παιδί, όπου απεικονίζονταν Αφροαμερικανίδες και πως ο 5χρονος αναγνώρισε αμέσως την Pam Robinson, παρότι δεν την είχε δει ποτέ στη ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ