ΤΟ ICC WOMEN HELLAS με την Προέδρο του Άννα Καμαρίδη στην Κρήτη - το eirinika συνάντησε διακεκριμένες Ηρακλειώτισσες σε ''βεγγέρα'' της επιχειρηματία Τζίνας Τσαντρίζου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης της Άννας Καμαρίδη στο Ηράκλειο. 

Η Άννα Καμαρίδη, Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS, του Τομέα Γυναικών του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και η επιχειρηματίας Τζίνα Τσαντρίζου, υπεύθυνη Βιομηχανίας Κρήτης ICC WOMEN HELLAS προσκάλεσαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου Legacy Gastro Suits, στην πλ. Ελευθερίας σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το επιμελητήριο, γυναίκες επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ανώτατα διοικητικά στελέχη, εκπροσώπους ΜΜΕ, τις αντιδημάρχους Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη, Ρένα Παπαδάκη και την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Γεωργία Μηλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης της Άννας Καμαρίδη στο Ηράκλειο, σε κλίμα και με την παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

 

 

 

 

 

 

Η Άννα Καμαρίδη, συνοδευόμενη από τη Δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου, αναφέρθηκε στους σκοπούς του παγκόσμιου επιχειρηματικού οργανισμού, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, σε κάθε μέρος του κόσμου.

 

 

Βασική αποστολή του ICC, από την ίδρυσή του, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι η προώθηση του ελεύθερου διεθνούς εμπορίου και των επενδύσεων. Βοηθάει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με την πεποίθηση ότι το εμπόριο είναι μια ισχυρή δύναμη για την ειρήνη και την ευημερία.

 

 

Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στις δημιουργικές πρωτοβουλίες του ICC Women Hellas σε πολλούς τομείς, πρόσφατα και στην ημερίδα για τον αθλητισμό και την επιχειρηματικότητα, ενώ υπογράμμισε τη σπουδαιότητα για τον τόπο, μεγάλων αθλητικών γεγονότων που αγκαλιάζονται από επιχειρηματίες - χορηγούς και καλλιεργούν κουλτούρα μεγάλων διοργανώσεων αθλημάτων, δίνοντας το παράδειγμα της SUPER CRETA GAS στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Κύπελο FootVolley στο Karteros Beach Sports Center.

Η Τζίνα Τσαντρίζου αφού ευχαρίστησε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, αναφέρθηκε τόσο στην έναρξη δραστηριοποίησης της Ομάδας Βιομηχανίας όσο και στις προκλήσεις για την βιωσιμότητα τους που καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και στο πόσο σημαντικό είναι να συναντώνται οι γυναίκες και να συζητούν ιδέες, λύσεις, πρακτικές, know-how και εμπνευστικές ιστορίες επιχειρηματιών που πέτυχαν στην πράξη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του ICC Women Hellas και του οργανισμού γυναικείας ενδυνάμωσης και στήριξης της επιχειρηματικότητας Women Do Business.

Ακολούθησε networking cocktail με τις οικοδέσποινες να δεσμεύονται να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τις νέες φίλες και τα μέλη τους, σε επόμενη επίσημη και ανοικτή εκδήλωση του ICC Women Hellas, μέσα στο 2023 στο Ηράκλειο. \

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ