Esthique Natural Cosmetics: Νέα μοναδικά φυσικά καλλυντικά για βαθειά ενυδάτωση - Από τους δημιουργούς των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Απολαύστε τα καθημερινά, προσφέρετε στο δέρμα σας θρέψη, τόνωση, λάμψη....

Στόχος της Esthique Natural Cosmetics είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικά καλλυντικά, που συνεισφέρουν στην ευεξία, στην ανάδειξη της ομορφιάς και της αισθητικής.

Esthique Natural Cosmetics – 100 % Ελληνικά φυσικά καλλυντικά, με βιολογικό ελαιόλαδο, άθερμο βαλσαμέλαιο, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα της φύσης.

Τα 100% Ελληνικά φυσικά καλλυντικά της,  δημιουργήθηκαν με πολύ αγάπη προς το περιβάλλον και γνώμονα την ανάγκη να στραφούμε προς τη φύση για την φροντίδα, την περιποίηση και την προστασία του προσώπου και του σώματός, με φυσικά καλλυντικά που να προσφέρουν ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα σας.

H ιστορία ξεκινά το 1992 με τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη παράδοση και την παραγωγή βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στους πρόποδες του Ταΰγετου και Πάρνωνα, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Η φιλοσοφία των φυσικών καλλυντικών της Esthique Natural Cosmetics συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα, αποτελώντας έναν αληθινό σύμμαχο φροντίδας στην καθημερινότητα σας, για το πρόσωπο και το σώμα, σε διαχρονικές φυσικές νότες περιποίησης και ομορφιάς με σύγχρονη επιστημονική επιμέλεια.

Δείτε περισσότερα στο www.esthique.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ