Ή είμαστε Friends ή δεν είμαστε: Η Jennifer Aniston στήριξε τον Matthew Perry να ξεπεράσει τον αλκοολισμό του - «της είμαι ευγνώμων» (βίντεο)

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή»

Ο Matthew Perry μίλησε για την «μάχη» του με τον εθισμό και αποκάλυψε πως τον είχε στηρίξει η φίλη και συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαρίκια» ( Friends) Jennifer Aniston.

Το E! News εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο ABC News και την Diane Sawyer, ο 53χρονος ηθοποιός και η οποία αναμένεται να προβληθεί στις 28 Οκτωβρίου.

Ο Perry μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα που έδωσε με τις καταχρήσεις, όταν ήταν στο απόγειο της φήμης του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.  «Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο "ήρωας", ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα τίποτα άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε.

Παράλληλα θυμήθηκε πως η Aniston τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της σειράς «Friends» και του είπε ωμά ότι αυτή και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε στην Sawyer, σημειώνοντας ακόμα ότι η «η [Aniston] ήταν αυτή που άπλωσε περισσότερο το χέρι της (σ.σ. εκείνη που τον βοήθησε».Και κατέληξε λέγοντας: «της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό».

Στη συνέντευξή του ο ηθοποιός εξηγεί ακόμα πώς  ο εθισμός του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ τον άφησε με 2% πιθανότητες επιβίωσης, επειδή τα οπιοειδή προκάλεσαν έκρηξη του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να μείνει δύο εβδομάδες σε κώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ