Όταν η Brooke Shields συνάντησε την Έφη Αχτσιόγλου, την Ελίζα Βόζεμπεργκ και την Παυλίνα Βουλγαράκη (φωτό)

Η σταρ του Χόλιγουντ ταξίδεψε στην Ελλάδα για το το 4ο «Marie Claire Power Trip»

Η Brooke Shields ταξίδεψε στην Ελλάδα για το το 4ο «Marie Claire Power Trip», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η αίθουσα του συνεδρίο πλημμύρισε με δυναμικές παρουσίες που συζήτησαν για θέματα επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, καριέρας, ίσων ευκαιριών και ισότητας στις αμοιβές, συμμετοχής στα κοινά, θέματα ακτιβισμού, αλλά και τα επιτεύγματα των γυναικών, τις νέες ευκαιρίες και τις διεκδικήσεις των γυναικείων κινημάτων στον 21ο αιώνα.

Σε φωτογραφίες από το event βλέπουμε την 57χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό της «Γαλάζιας Λίμνης» να φορά ένα καφέ μάξι φόρεμα και χρυσά κοσμήματα.  Η ηθοποιός, μοντέλο και CEO του «Beginning is Now» συνομίλησε με την Γαλάτεια Λασκαράκη, για τα δικαιώματα των γυναικών.

Στο συνέδριο μίλησαν μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά, η Νίκη Λύμπεράκη, η Μαρία Καβογιάννη, η Παυλίνα Βουλγαράκη, καθώς και η Κατερίνα Βρανά.

Ακόμα σε συζητήσεις συμμετέιχαν η Έφη Αχτσιόγλου, η  Ελίζα Βόζεμπεργκ, οι οποίες πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων της Ε.Ε. μίλησαν για τις γυναίκες ηγέτιδες στη δημόσια σφαίρα υπό τον συντονισμό της Μαίη Ζαννή, πολιτικής επιστήμονα και συνιδρύτριας του Women Act.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες:  NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ