Βασίλισσα μου Μάξιμα της Ολλανδίας με το συμπάθειο, αλλά αυτό το καπέλο με τα φτερά που μοιάζεις σαν παγώνι - άκομψο & too much (φωτό)

Φτερά και πούπουλα!

Το ότι η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας λατρεύει τα μεγάλα καπέλα και γενικά τα εντυπωσιακά headpieces είναι γνωστό... ωστόσο μερικές φόρες μάλλον το παρακάνει!

Στον λογαριασμό @queen.maxima στο Instagram, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην royal και μετρά πάνω από 300.000 followers δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την σύζυγο του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρού να φορά ένα καπέλο με φτερά που την κάνει να μοιάζει με παγώνι!

Πρόκειται για ένα κομμάτι από την Fabienne Delvigne, δημιουργίες της οποίας έχουν φορέσει όλες οι royals: από την βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, μέχρι την βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας και την Μεγάλη Δούκισσα του Λουκεμβούργου Μαρία - Τερέζα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και φυσικά η Μάξιμα μάλλον επέλεξε το πιο πλουμιστό από όλα τα καπέλα και τα headpieces! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κάπως υπερβολικό και άκομψο.

Βέβαια αλήθεια είναι και ότι οι royals συνηθίζουν να φορούν υπερβολικά καπέλα, τα οποία άλλωστε αρκετές φορές είναι και μέρος του πρωτόκολλου για συγκεκριμένες εμφανίσεις. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βασίλισσα της Ολλανδίας πάντως σίγουρα έχει μια μεγάλη συλλογή από ανάλογα αξεσουάρ, αφού κατά καιρούς την έχουμε δει με λουλούδια στα μαλλιά, αλλά και πελώρια καπέλα. Αφού είπαμε τους έχει αδυναμία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ