GIWA - Στην Ελλάδα η τελετή: «Όταν ανεβαίνει μια γυναίκα, ανεβαίνουμε όλες μαζί της» τόνισε η Άντζελα Γκερέκου (φωτό & βίντεο)

H Πρόεδρος των GIWA κυρία Σοφία Κωνσταντοπούλου, άνοιξε την συνέντευξη τύπου, γνωστοποιώντας ότι η φετινή καμπάνια των βραβείων έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση

Στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς, έλαβε χώρα, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, η συνέντευξη τύπου για τη γνωστοποίηση των Διεθνών Βραβείων που αναγνωρίζουν και βραβεύουν διακεκριμένες Ελληνίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα.

H τελετή απονομής των βραβείων– GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS (GIWA) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στον Ελληνικό Κόσμο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στις 18 Μαΐου 2023.

 Λιλή Πυράκη-Κατερίνα Γκαγκάκη-Σοφία Κωνσταντοπούλου-Μαρία Λύδα Κουταρέλη

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου, τιμά ώς πρέσβειρα τον θεσμό GIWA και απηύθυνε χαιρετισμό και μήνυμα προς τις Ελληνίδες παγκοσμίως να συμμετάσχουν, σε αυτή την τόσο σπουδαία δράση. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ανεβαίνει μια γυναίκα, ανεβαίνουμε όλες μαζί της»

Χαιρετισμός Προέδρου ΕΟΤ κυρίας Άντζελας Γκερέκου: 

H Πρόεδρος των GIWA κυρία Σοφία Κωνσταντοπούλου, άνοιξε την συνέντευξη τύπου, γνωστοποιώντας ότι η φετινή καμπάνια των βραβείων έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση, το λεγόμενο women empowerment. Δήλωσε ότι: «η συλλογική επιτυχία είναι πιο δυνατή από το άθροισμα της ατομικής.

Όταν βοηθάς μια γυναίκα να αναδείξει το έργο της, έρχεσαι και λίγο πιο κοντα στο να σπάσεις τη λεγόμενη γυάλινη οροφή. Οι γυναίκες είναι η ίδια η κοινωνία, και καθεμία μόνη αλλά και όλες μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το λεγόμενο «domino effect».

Ειρήνη Νικολαϊδη-Σοφία Κωνσταντοπούλου-Έλενα Παπαδοπούλου-Ντέπη Τζιμέα

Παραβρέθηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής GIWA Νάγια Μπολτέτσου, Μαρία Σαραντοπούλου, Μαρία Χατζηασλάνη, Λιλή Πυράκη, Νανά Τσουμάκη, Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου, Λέιλα Στάαλ, στελέχη επιχειρήσεων που στηρίζουν τον θεσμό GIWA, όπως: της Cosmote, OTE Group, της Ηρακλής Group of Companies, της ΣΤΑΣΥ, της Ernst Young ΕΥ Greece, της Πανάς Group και πλήθος δημοσιογράφων.

Κωνσταντίνος Πρίφτης-Κατερίνα Μπούκη- Αλίκη Δανάλη-Μαρία Παπαλάμπρου

Στο πάνελ οι καταξιωμένοι, στον τομέα τους. Κριτές των βραβείων Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Δούκα, Λάζαρος Καραγιαννίδης, Ελπίδα Κόκκοτα, Μαρίνα –Λήδα Κουταρέλλη, Ειρήνη Νικολαΐδη, Έλενα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, Σεβαστή- Σοφία Ανθοπούλου, Κωστής Γεωργίου, Νατάσσα Λιανού και Μαρίνα Παπαϊωάννου, Τζίμι Αθανασόπουλος ανέλυσαν στους παρευρισκόμενους το όραμα, τον σκοπό και τον στόχο των GIWA.'

Σοφία Κωνσταντοπούλου-Χρήστος Γιακουμόπουλος-Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά, την Πρόεδρο του ΕΟΤ κυρία Αντζελα Γκερέκου, τους κριτές, τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς επικοινωνίας του θεσμού GIWA και τους δημοσιογράφους που αγκάλιασαν τα Βραβεία και το όραμα της δράσης.

Η Επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής για όλες τις υποψήφιες λήγει στις 14 Νοεμβρίου 2022. Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο: www.greekinternationalwomenawards.com.

Μαρίνα Λήδα Κουταρέλη-Ελπίδα Κόκκοτα-Ελένη Δούκα-Κατερίνα Γκαγκάκη

Η απονομή τελετής θα διεξαχθεί στον Ελληνικό Κόσμο Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού, στις 18 Μαΐου 2023. Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://greekinternationalwomenawards.com

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ