Πρίγκιπας Φίλιππος - Νίνα Φλορ - η πρώτη επέτειος! Flashback στον γάμο τους με το «πλούσιο» φωτοάλμπουμ

Η ανάρτηση της Νίνα Φλορ για την επέτειο του γάμου τους

Ένας χρόνος πέρασε από τον πριγκιπικό γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, το οποίο και είχε μεταδώσει live το Eirinika.

Υπενθυμίζεται ότι το αγαπημένο ζεύγος παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ είχε προηγηθεί το 2020 ο πολιτικός τους γάμος στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

EUROKINISSI

Με αφορμή την πρώτη τους επέτειο η κόρη του δισεκατομμυριούχου Ελβετού επιχειρηματία και ιδρυτή της VistaJet, Τόμας Φλορ, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram δύο φωτογραφίες από την τελετή γράφοντας στο post της: «Χαρούμενη επέτειος. Σε αγαπώ πολύ».

Φωτογραφίες: Instagram/@ninaflohr

Το Eirinika κάλυψε από την αρχή τον θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ: Από το prewedding party στη Βουλιαγμένη, στο μυστήριο, την δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο και το γεύμα που ακολούθησε την επόμενη ημέρα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Ο Τόμας Φλορ με την εντυπωσιακή συνοδό του

Η Άννα Μαρία με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Το νυφικό και η τιάρα της Νίνα Φλορ

Η επιχερηματίας και socialite είχε επιλέξει για την «μεγάλη ημέρα» ένα υπέροχο νυφικό Chanel με ουρά 11 μέτρων. Το κεφάλι της στόλιζε η τιάρα Antique Corsage, η οποία ανήκει στην Άννα Μαρία και την οποία είχε δανειστεί και η Τατιάνα Μπλάντνικ στο δικό της γάμο με τον πρίγκιπα Νικόλαο.

Να σημειωθεί ότι την φορούσε και η μητέρα του Φίλιππου στον γάμο της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε γίνει επίσης στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Photo: NDP

Λίγο μετά τις 6 και μισή το απόγευμα ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ βγήκαν από την Μητρόπολη, με το ζευγάρι να χαιρετά τον κόσμο  που είχε μαζευτεί στον προαύλιο χώρο. Την ίδια ώρα ο γαμπρός φίλησε τρυφερά το χέρι της νύφης και στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες έξω από την Μητρόπολη

Μετά την έξοδο της νύφης και του γαμπρού από την Μητρόπολη εξήλαθν τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, με τον Κωνσαντίνο και την Άννα Μαρία επίσης να χαιρετούν όσους βρισκόντουσαν έξω από την Μητρόπολη. 

Ο γιος της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου, βοήθησε τον παππού του με το αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ στις εικόνες μπορούμε να δούμε επίσης την βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την πριγκίπισσα Ειρήνη και την πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας.

Φωτογραφίες: Βαλάντης Παππάς

Ο τέως βασιλιάς με την σύζυγό του Άννα - Μαρία, η οποία ήταν ντυμένη με ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη, το νιόπαντρο ζευγάρι και τους γονείς της νύφης και τα υπέροχα παρανυφάκια που φορούσαν λευκά φορέματα με κίτρινα άνθη, πόζαραν όλοι μαζί στον φακό.

Ο γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος φωτογραφήθηκε επίσης με την οικογένειά του, την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά, έξω από την Μητρόπολη Αθηνώ, ενώ το τέως βασιλικό ζευγάρι της Ελλάδας πόζαρε ακόμα μαζί με τα εγγόνια του.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (αδελφές του Κωνσταντίνου), η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας (μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας), η πριγκίπισα Αικατερίνη, η πριγκίπισσα Αλεξία, ο πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπα Πάυλο και τα παιδιά τους, οι πριγκίπισσες Θεοδώρα Αλεξία, ο πρίγκιπας Μιχαήλ, εγγονός του Γεώργιου Α΄ της Ελλάδας και η σύζυγός του Μαρίνα Καρέλλα ήταν ανάμεσα στους royals που βρέθηκαν στη Μητρόπολη.

Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας (δεξιά)

Ο Σταύρος Νιάρχος με την Dasha Zhukova

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ με την Μαρίνα Καρέλλα

Ακόμα καλεσμένες ήταν οι εγγονές της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Βεατρίκη και πριγκίπισσα Ευγενία, οι οποίες συνοδευόντουσαν από τους συζγύγους τους Edoardo Mapelli και Jack Brooksbank αντίστοιχα.

Στην λίστα με τους καλεσμένους βρέθηκαν ακόμα επιφανείς Έλληνες, όπως η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Επίσης είδαμε την Ευγενία Νιάρχου μαζί με τον γοητευτικό Martin Pacanowski αλλά και τον αδελφό της Σταύρο Νιάρχο με την σύζυγό του Dasha Zhukova.

Η Αγγλίδα socialite Alice Naylor-Leyland ήταν και αυτή στη λίστα των καλεσμένων, αφού η ίδια είχε βοηθήσει μάλιστα το ζευγάρι αναλαμβάνοντας την art de table, της δεξίωσης που είχαν κάνει πριν από μερικούς μήνες στη Βρετανία και στην οποία συγκέντρωσαν όλους τους κοντινούς τους φίλους για να γιορτάσουν τον πολιτικό τους γάμο, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έγινε το 2020 στην Ελβετία, χωρίς ωστόσο καλεσμένους λόγω της πανηδμίας.

Να σημεωθεί ότι μόνο 100 άτομα - λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό - βρέθηκαν μέσα στο Ναό, ενώ για τους υπόλοιπους καλεσμένους είχε στηθεί γιαγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας, όπου και διέμεναν οι περισσότεροι από αυτούς.

Οι εμφανίσεις που εντυπωσιάσαν και το στυλιστικό ατόπημα

Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες βέβαια πρέπει να πούμε ότι ήταν η σύζυγος του πρίγκιπα Christian του Hanover, Αlessandra de Osma, η οποία φόρεσε μια εκπληκτική φούξια τουαλέτα.

Δείτε επίσης: 

Η Ekaterina Malysheva, σύζυγος του πρίγκιπα Ernst August, από την άλλη, αν και εκθαμβωτική, είχε κάνει ένα στυλιστικό ατόπημα, καθώς φόρεσε μια τουαλέτα που θύμιζε λίγο νυφικό.

Photo: Instagram/royalsofgreece

Πάντως η Μαρί Σαντάλ από πλευράς της έλαμπε με την τουαλέτα της Μαίρης Κατράντζου η οποία ήταν σε χρώμα γκρι του πάγου, είχε μια λεπτή χρυσή ζώνη στη μέση αλλά και ένα κλαδί ελιάς στο ντεκολτέ.

 

 

 

 

Πολύ κομψή ήταν και η κόρη της  Μαρία - Ολυμπία η οποία φοορύσε ένα μπλε φόρεμα και απίθανες γόβες.

Την ίδια ώρα τόσο η θαλασσί τουαλέτα της Τατιάνας Μπλάτνικ, όσο και το ασπρόμαυρο σύνολο της Μαριάννας Λαιμού - Γουλανδρή ήταν υπέροχα.

 

 

 

 

Πανέμορφο ήταν και το κατακκόκινο φόρεμα που φόρεσε στον γάμο η ίδια η Σίλια Κριθαριώτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ