Matthew Perry: «Ξόδεψα 9 εκατ δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθώ» - Ξεκίνησε να πίνει όταν ήταν μόλις 14 ετών

Παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021

Ο  Matthew Perry έδωσε συνέντευξη στους New York Times και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι έχει ξοδέψει εκατομμύρια στην προσπάθειά του να απεξαρτηθεί.

 «Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτώ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός των «Friends» αναφερόμενος  στον αγώνα του με τους εθισμούς.

Ο Perry είπε ότι ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών το ποτό και στην συνέχεια τα χάπια και οδηγήθηκε σε πολλαπλές νοσηλείες και στα επείγοντα περιστατικά.

Παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion των «Friends» το οποίο προβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

HBO Max/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε μία ακόμη συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόϊερ (Diane Sawyer) και στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει πώς ηJennifer Aniston τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας ότι «ήταν εκείνη που με βοήθησε περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ