Πέθανε ξαφνικά ο Leslie Jordan: Ο πιο χαριτωμένος κοντούλης κωμικός του Χόλιγουντ έφυγε στα 67 του από τροχαίο (φωτο - βίντεο)

Σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο στο Λος Άντζελες το πρωί της Δευτέρας....

Ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν, ο οποίος κέρδισε ένα Emmy παίζοντας τον Μπέβερλι Λέσλι στο "Will & Grace" και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πέθανε τη Δευτέρα αφού τράκαρε με το αυτοκίνητό του σε δέντρο στο Χόλιγουντ, δήλωσε ο ατζέντης του.

"Ο κόσμος είναι σίγουρα ένα πολύ πιο σκοτεινό μέρος σήμερα χωρίς την αγάπη και το φως της Leslie Jordan", δήλωσε ο David Shaul.

ΑΠΕ/EPA

"Δεν ήταν μόνο ένα τεράστιο ταλέντο. Ήταν τρομερό να δουλεύεις μαζί του και προσέφερε ένα συναισθηματικό καταφύγιο στο έθνος σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του". 

 

ΑΠΕ/Getty Images for the Critics Cho

Ο Τζόρνταν, 67 ετών, πέθανε ακαριαία κατά την σύγκρουση, αναφέρει το nbcnews.

Ο ατζέντης του δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες ότι ο Τζόρνταν έπαθε "κάποιο ιατρικό πρόβλημα " που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

 

Η Fox Entertainment ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Jordan ολοκλήρωσε τα γυρίσματα εννέα επεισοδίων της κωμικής σειράς "Call Me Kat". 

Το τελευταίο θα προβληθεί όπως ήταν προγραμματισμένο την Πέμπτη, αλλά με ένα πρόσθετο τμήμα "εις μνήμην" για τον ηθοποιό που έπαιζε τον Phil, δήλωσε η εταιρεία. 

ΑΠΕ/UPI POOL

 

Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1955 στην Τσατανούγκα του Τενεσί, ο μικροκαμωμένος Τζόρνταν (ήταν 1,80 μ. ) έκανε μια ακμάζουσα καριέρα στη μικρή οθόνη παίζοντας μικρούς αλλά συχνά εντυπωσιακούς ρόλους σε σειρές από το "Murphy Brown" και το "Boston Public" μέχρι το "Star Trek: Voyage", το "American Horror Story" και το "Hearts Afire". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ