Τραγωδία για δίδυμες influencers αδελφές : Η μια σκοτώθηκε, η άλλη χαροπαλεύει - Μάλλον αποκοιμήθηκε στο τιμόνι

Σοκαρισμένοι οι ακόλουθοι τους

Τραγωδία στη Βραζιλία. Influncer βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητό της αναποδογύρισε την ώρα που ταξίδευε για μια φωτογράφιση στο Σάο Πάολο μαζί με τη δίδυμη αδερφή της.

Όπως γράφει η New York Post, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της 23ης Οκτωβρίου, την ώρα που η 26χρονη Lara Cleaver Afonso οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο. Το μοντέλο του Instagram ήταν στη θέση, ενώ η αδερφή της Dara Cleaver Afonso, ήταν συνοδηγός μαζί με την ξαδέρφη τους Vitória Molina Leite da Silva, 25 ετών, στα πίσω καθίσματα. Η τραγωδία σημειώθηκε όταν η Lara έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο αναποδογύρισε, ενώ η 26χρονη εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο.

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ πιστεύεται ότι προκλήθηκε επειδή η Lara αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Μετά το δυστύχημα, η Lara μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της. Η δίδυμη αδερφή της μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει εκεί υπό παρακολούθηση. Η ξαδέρφη τους δεν τραυματίστηκε σοβαρά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κηδεία της Lara έγινε την περασμένη Δευτέρα, στην Olímpia, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Όταν συνέβη η τραγωδία, η Lara και η Dara μετρούσαν πάνω από 10.000 followers στην κοινή τους σελίδα στο Instagram @laraafonso_daraafonso, όπου οι δίδυμες αναρτούσαν συχνά σέξι φωτογραφίες τους. Στην τελευταία ανάρτηση που έγινε πριν από μία εβδομάδα, η Lara ποζάρει με μπικίνι σε ένα σκάφος δίπλα στην αδερφή της. Η απώλεια της 26χρονης προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές της στα social media: «Απίστευτο, τι συνέβη!», έγραψε κάποιος. «Μέχρι τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε ένας άλλος ακόλουθος της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ