Πως και γιατί διέγραψαν τον Ανδρέα Πάτση, βουλευτή Γρεβενών από τη ΝΔ - Τα κόκκινα δάνεια & η off shore

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ επειδή «οι εξηγήσεις του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν κρίθηκαν επαρκείς».

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης με απόφαση του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτακη.

 

 

Ο κ. Πάτσης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ επειδή «οι εξηγήσεις του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν κρίθηκαν επαρκείς».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται το εξής:

 

 

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

Δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου για την διαγραφή Πάτση

«Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει», υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης «όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο», τονίζει και καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει γιατί καλύπτει τόσες μέρες τους εκλεκτούς του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ