Ρούλα Ρέβη: «Έφαγα bullying μέσα στο σχολείο - Πολλές φορές σκέφτομαι να τελειώσω τις δύο τάξεις που άφησα» (βίντεο)

Εξήγησε τους λόγους που δεν τελείωσε το σχολείο, αλλά και γιατί θα ήθελε να το κάνει τώρα

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», με την φωτογράφο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο me too και στοπώς διαχειρίζεται  την σύνθετη καθημερινότητά της. Ακόμα αποκάλυψε γιατί δεν τελείωσε το σχολείο.

«Παλιότερα είχα το  άγχος να προλάβω δουλειά και οικογένεια, τώρα έχω τον έλεγχο, δηλαδή λέων αν δεν βγαίνει κάτι, αυτό θα το κάνω αργότερα. Το άγχος μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί δημιουργικά, μπορεί να σε μπλοκάρει», παραδέχεται.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

Αναφορικά με «me too»αποκάλυψε: «Έχω πέσει θύμα στην εφηβεία, αλλά και αργότερα σαν επαγγελματίας από εργοδότες». Σε ερώτηση πώς αντέδρασε, απάντησε: «Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές».

Επίσης παραδέχθηκεότι κατά την διάρκεια των σχολικών της χρόνων έχει δεχθεί bullying από το ίδιο το περιβάλλον του σχολείου. Όπως εξομολογήθηκε ήταν αυτό που την έκανε να σταμαστήσει , ενώ τώρα σκέφεται να τελειώσει τις δύο τελευταίες τάξεις.

 

 

«Δεν θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα bullying μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. 

Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο, αλλά το έκανα τώρα», εξήγησε η Ρούλα Ρέβη, η οποία έχει αποκτήσει την Ειρήνη και τον Άγγελο μαζί με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

 

 

Για τον ηθοποιό είναι ότι είναι ο πιο φωτογενής άνθρωπος στην Ελλάδα και τον χαρακτήρισε μάλιστα «εκνευριστικά φωτογενή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ