Μιχαήλ Ταμπακάκης για το Μαύρο Ρόδο: Το γοητευτικό είναι ότι έχουμε ένα μοναστήρι και ένα μπουζουξίδικο - Όταν συναντιούνται… έκρηξη!» (βίντεο)

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη στιγμή του MEGA «Μαύρο Ρόδο»,

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο ηθοποιός ανέφερε πως ο ρόλος του Πέτρου έχει πολλές πτυχές, ενώ μίλησε και για τη… συνύπαρξη του μοναστηριού και του μπουζουξίδικου στη σειρά.

 

 

«Έχω να διαχειριστώ έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα με πολύ ωραίες πτυχές. Το γοητευτικό είναι ότι έχουμε ένα μοναστήρι και ένα μπουζουξίδικο. Όταν συναντιούνται… έκρηξη!».

 

 

«Προσωπικά στοιχεία βάζω στο ρόλο, αλλά όλα περνάνε από το πρίσμα ότι δεν είμαι εγώ, αλλά ένας άλλος», συμπλήρωσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

 

 

Για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη η ταχύτητα, οι χρόνοι, ο όγκος της δουλείας για τα γυρίσματα και η ευθύνη είναι δύσκολα, ενώ ο ίδιος φροντίζει στη δουλειά του να βρίσκεται σε περιβάλλοντα που του ταιριάζουν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως διαλέγει μία δουλειά με αρχικό κριτήριο τους συνεργάτες και σε δεύτερο βαθμό λόγω του κείμενου ή του έργου.

Ο όγκος της δουλειάς του είναι τεράστιος και ο ίδιος εκτίμησε πως δεν θα έχει ελεύθερο χρόνο φέτος, ενώ δήλωσε πως λαμβάνει μηνύματα στα social media και όποτε μπορεί απαντάει.

 

 

Το who is who του ηθοποιού 

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, ενώ συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία και σε θεατρικές παραστάσεις. Φέτος τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”, ενώ θα τον δούμε και στη σειρά “Το βραχιόλι της φωτιάς” που θα προβληθεί από την ΕΡΤ. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και είναι 27 ετών . Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. 

 

 

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ