Έφοδος του Έλον Mασκ στο αρχηγείο του Twitter: Κρατούσε στα χέρια ένα νεροχύτη & το εξηγεί – «Δεν θα κάνω απολύσεις»

Σε γενική αναστάτωση το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης 

Εντυπωσιακή είσοδο στα γραφεία του Twitter έκανε χθες ο Έλον Μασκ, καθώς επέλεξε να κρατά στα χέρια του έναν… νεροχύτη.

Το εν λόγω στιγμιότυπο το ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό, με την λεζάντα: “Μπαίνω στο κτίριο του Twitter. Σας αφήνω να το χωνέψετε!”. Η συγκεκριμένη κίνηση του μεγιστάνα δεν είναι τυχαία, καθώς στα αγγλικά η λέξη sink σημαίνει νεροχύτης αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται και ως ρήμα με την έννοια του εμπεδώνω/χωνεύω. Με δεδομένο ότι σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει την εξαγορά του Twitter, ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει τυχόν ανήσυχους για το μέλλον τους εργαζόμενους λέγοντας ότι δεν θα κάνει απολύσεις, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως δεν σχεδιάζει να προχωρήσει σε μείωση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας κατά 75%, με το που αναλάβει επισήμως την εταιρεία. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στα γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο διέψευσε πως οι σχεδιαζόμενες περικοπές θα «αγγίξουν» αυτά τα επίπεδα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια υπαναχώρηση σε σχέση με αυτό που φέρεται να είπε ο Μασκ την περασμένη εβδομάδα, όταν η Washington Post μετέδωσε ότι το νέο αφεντικό του Twitter σκοπεύει να μειώσει τους υπαλλήλους του από περίπου 7.500 σήμερα σε 2.000. 

Ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας άλλαξε την περιγραφή του λογαριασμού του στην πλατφόρμα σε Chief Twit. Η κίνηση ήρθε καθώς την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει δικαστήριο του Ντέλαγουερ στον Μασκ για την εξαγορά της εταιρείας και καθώς οι δύο πλευρές σπεύδουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ