Ο εμβληματικός οίκος Ζολώτα παρουσίασε το γούρι για το 2023 - Με μούσα του, την Μαρία Ναυπλιώτου (φωτό)

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2023, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «Kypseli».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «Kypseli» Γούρι 2023, στοus εκλεκτούς εκπροσώπους του Ελληνικού τύπου στο κεντρικό κατάστημα ZOLOTAS στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Georges Papalexis, και η υπεύθυνη επικοινωνίας Βερόνικα Γιαννακού, καλωσόρισαν την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ, κα Ελένη Σκουτέλη.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, παρευρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία φόρεσε και φωτογραφήθηκε με το ασημένιο γόυρι της συλλογής «Kypseli», μέρος των πωλήσεων του οποίου θα διατεθεί για 16η συνεχή χρονιά στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2023, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «Kypseli», που αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους που αντικατοπτρίζουν το χρώμα του μελιού, προσδίδοντας μια μοντέρνα αίσθηση πολυτέλειας.

Δείτε περισσότερες φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ