Φτερά & πούπουλα: Η Naomi Campbell στο Κατάρ με φούξια τουαλέτα και πελώριο headpiece - Ποιες άλλες διάσημες ήταν εκεί (φωτό)

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Forever - Valentino»

Φτερά και πούπουλα για την Naomi Campbell, που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα εγκαίνια της έκθεσης «Forever - Valentino».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο τέχνης M7 στη Ντόχα του Κατάρ και η 52χρονη «μαύρη γαζέλα» τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, αφού εμφανίστηκε φορώντας μια φούξια τουαλέτα και ένα πελώριο headpiece με φτερά και κορδέλες, που άφηνε ακάλυπτο μοναχά το πρόσωπό της.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail τα εγκαίνια έρχονται λίγες εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τη χώρα να αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική για τη μεταχείριση των γυναικών, των μεταναστών εργατών και των LGBTQ+ ατόμων.

Στο ίδιο event ήταν μεταξύ άλλων και η Janet Jackson, η οποία φορούσε ένα καφέ φόρεμα.

Την Παρασκευή το supermodel περπάτησε στην πασαρέλα της δικής της φιλανθρωπικής επίδειξης μόδας και τέχνης στη Ντόχα. Η Campbell εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα, αλλά και με ένα statement ομπρέ σύνολο με πούπουλα, σε γαλάζιους τόνους.

Το gala έγινε με σκοπό «να ρίξει φως στα εξαιρετικά ταλέντα των αφρικανικών δημιουργιών» και διάσημες φίλες της Naomi έδωσαν το παρών.

Στι σχετικές φωτογραφίες βλέπουμε το 26χρονο μοντέλο Leomie Anderson, να φορά μια ασταφτερή τουαλέτα με έναν μεγάλο φιόγκο στο μποοστινό μέρος. 

Η 38χρονη Τσέχα καλλονή Karolina Kurkova από πλευράς της εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό ροζ κοστούμι, ενώ η fashion influencer, blogger και μοντέλο Leonie Hanne ήταν ντυμένη με μια αιθέρια πράσινη, φλούο τουαλέτα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @karolinakurkovafan

 

Όσο για την Janet Jackson, η αδελφή του Michael φορούσε ένα total black outfit και συγκεκριμένα ένα παντελόνι, μακρύ σακάκι και φτερά, που είχαν άλλωστε την τιμητική τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ