Μαθήματα μόδας 2022 παρέδωσε η Anne Hathaway με τα υπέροχα outfits που φόρεσε για φωτογράφιση της Vogue (φωτό)

Μείναμε να χαζεύουμε τα συνολάκια της!

Η Anne Hathaway φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο Νοεμβρίου, της Vogue Hong Kong και παρέδωσε μαθήματα μόδας 2022 με τα υπέροχα outfits που φόρεσε.

 Στο Instagram της Hathaway, αλλά και σε εκείνο του διάσημου περιοδικού έχουν δημοσιευτεί οι φωτογραφίες από το shooting. 

Η 39χρονη star του «Devil wears Prada» πόζαρε στον φακό του Daniel Jackson και εμείς μείναμε να χαζεύουμε τα συνολάκια της!

Το styling ανέλαβε η Dena Neustadter Giannini και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό, με την ηθοποιό να εμφανίζεται στα cover με ρούχα Giorgio Armani και κοσμήματα Bulgari. 

 Chanel, Gucci, Alaïa, Valentino, Area, Tom Ford, Caroline Herrera, Gianvito Rossi, Michael Kors, Paula Rowen, Wing & Weft, Wolford, Falke και Lelet NY ήταν τα διάσημα brands που «έντυσαν» την Hathaway στην φωτογράφιση. 

Σε μία από τις εικόνες την βλέπουμε να φορά μια περίτεχη φούξια τουαλέτα με πούλιες, ενώ σε μια δεύτερη ένα animal print σετάκι. Επίσης πόζαρε με ένα μωβ outfits, που θύμιζε τα 60ς και τα 70ς, αλλά και με μια κίτρινη γούνα

Η Anne Hathaway αποκάλψε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ότι ένας από τους στόχους της bucket list της είναι να δημιουργήσει «όσες περισσότερες αναμνήσεις γίνεται» με την οικογένειά της.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό  Adam Shulman και έχουν δύο παιδιά:  τον 6χρονο Jonathan Rosebanks και τον 2χρονο Jack. Αν και η καριέρα της παραμένει προτεραιότητα, από τότε που έγινε μητέρα, η star του κινηματογράφου εξακολουθεί να επικεντρώνεται στα απλά πράγματα στη ζωή.

Η Hathaway παίζει στο ιστορικό δράμα «Armageddon Time» σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι, που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου και αναμένεται να εμφανιστεί ακόμα στην ταινία «Eileen. μια κινηματογραφική μεταφορά βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ