Halloween: Κι όμως αυτή είναι η Brooke Shields! Πώς ντύθηκε η Kylie Jenner και η Cindy Crawford με τον άντρα της & τα παιδιά τους (φωτό)

Οι τρομακτικές στολές!

Η «spooky season» για το Halloween είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τους clebrities του εξωτερικού να το γιορτάζουν φορώντας τρομακτικές στολές!

Η Cindy Crawford δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instgaram στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε μαζί με τον σύζυγό της  Rande Gerber και τα δύο τους παιδιά Kaia και Presley.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας συνιδρυτής της τεκίλας Casamigos (δημιούργησε το brand μαζί με τον George Clooney) ήταν ο οικοδεσπότης του πάρτι της εταιρείας και η οικογένειά του δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών!

Photos: Instagram

Ο Gerber ήταν ντυμένος καουμπόης, ενώ το 56χρονο supedmodel είχε βάλει μια επίσης western-inspired στολή. Η κόρη τους - η οποία ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα βήματα της μαμάς της στο modeling - είχε φορέσει ένα δερμάτινο σύνολο που θύμιζε την ταινία «Matrix».

Ο αδελφός της ήταν ντυμένος «Fred Flinstone» - από το αγαπημένο παιδικό - ενώ η σύντροφός του Lexi Wood, ντύθηκε «Wilma», που είναι η γυναίκα του διάσημου ήρωα. 

Συνεχίζουμε με την Kylie Jenner που μεταμορφώθηκε σε «νύφη του Frankenstein».

Photos: Instagram - kyliejenner

Η reality star και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους 372 εκατομμύρια followers της στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να φορά μια στολή που μοιάζει σαν να έχει γάζες στο σώμα της. Το μαχαίρι, το μακιγιάζ και τα μαλλιά «εποχής» ολοκλήρωσαν την spooky εμφάνιση! 

Κλείνουμε με την Brooke Shields η οποία μοιράστηκε με τους 1.6 εκατομμύρια follwers της στο Instagram φωτογραφίες από τις διάφορες στολές που έχει φορέσει μέσα στα χρόνια για το Halloween.

Photos: Instagram/brookeshields

Σίγουρα αυτή που κερδίζει είναι από την οικογένεια Addams, με την star της «Γαλάζιας Λίμνης» να έχει ντυθεί από «θείος Fester», μέχρι «Morticia» - φυσικά στον ρόλο του «Gomez Addams» ήταν ο σύζυγός της, ενώ ανάλες στολές είχαν φορέσει και οι δύο κόρες τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ