Οι ερωτικές προβλέψεις (31/10-6/11) για τα 12 ζώδια: Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει εντάσεις και εσωτερικό αναβρασμό

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι εδώ και θα λέγαμε ότι ξεκινάει με περίεργη διάθεση, αφού από τη μια πλευρά βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και από την άλλη έχουμε τον Άρη ο οποίος έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους ήδη από τις 30/10/2022.

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει εντάσεις, συγκρούσεις, θυμό και εσωτερικό αναβρασμό. Μέσα στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή να νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε και πώς να φερθούμε. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με διλήμματα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουμε σχετικά με κάποιες επιλογές μας. Είναι προτιμότερο να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να κάνουμε ένα βήμα πίσω, αφού δεν είναι ώρα για δράση και οριστικές αποφάσεις, ειδικά εάν επικρατεί σύγχυση στο μυαλό μας.

Στις 03/11/2022 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη συμβολίζει μια δυσκολία στο να εκφράσουμε τη στοργή, την αγάπη και το ενδιαφέρον μας.

Το να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να τους εμπιστευτούμε αποτελεί ένα είδος πρόκλησης. Δεν είναι κακό να έχουμε όρια και να προστατεύουμε τον εαυτό μας, όμως κάποιες φορές ίσως πρέπει απλώς να αφεθούμε και να ανοίξουμε την καρδιά μας. Η εβδομάδα κλείνει με επεισοδιακό τρόπο, αφού στις 06/11/2022 έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού.

Αυτή η όψη σηματοδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις και ριζικές αλλαγές στην ερωτική μας ζωή. Η επιθυμία μας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα συγκρουστεί με την επιθυμία μας για συντροφικότητα. Θα νιώσουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε, να διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία και να επαναστατήσουμε ενάντια σε μια κατάσταση που μας καταπιέζει, χωρίς να υπολογίσουμε τα συναισθήματα των άλλων.

Οι ρήξεις με το ταίρι μας είναι πολύ πιθανές εάν δεν προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες, ενώ κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν εντελώς αναπάντεχα. Ζυγίστε τις καταστάσεις με σύνεση και προσοχή για να δείτε τι αξίζει πραγματικά και μην πάρετε παράτολμα ρίσκα τα οποία μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων ήδη από τις 30/10 και δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν μπορεί να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ή να νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι σε κουτσομπολιά που δεν ισχύουν.

Ο θυμός και ο εσωτερικός αναβρασμός που νιώθετε αυτές τις ημέρες μπορεί να σας κάνει επιθετικούς απέναντι στο ταίρι σας ή σε πρόσωπα που συναντάτε και να εκφράζεστε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και πώς το λέτε και προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί και να κρατήσετε τις ισορροπίες εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας ή τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας.

Στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Μια σχέση που μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι έχει σταθερές βάσεις, τώρα μπορεί να λήξει οριστικά και να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να πειραματιστείτε σεξουαλικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει δύο αντιθέσεις οι οποίες θα σας επηρεάσουν άμεσα. Στις 3/11 η αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό από το δικό σας ζώδιο μπορεί να σας κάνει πιο διστακτικούς και επιφυλακτικούς απέναντι στον έρωτα και σε νέα πρόσωπα που γνωρίζετε.

Θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και δεν αποκλείεται να απομακρύνετε όποιον/α προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι το άλλο άτομο δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας.

Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην πέσετε ψυχολογικά και μη διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας. Στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σας, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Οι σχέσεις τώρα κλονίζονται και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να νιώσετε την ανάγκη να λήξετε οριστικά μια κατάσταση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα άτομο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με προκλήσεις για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού ο Άρης έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας από τις 30/10. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν μπορεί να νιώσετε αρκετά μπλοκαρισμένοι και μπερδεμένοι συναισθηματικά ή να αισθάνεστε ότι οι άλλοι παίζουν με τα νεύρα σας και την υπομονή σας.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρίσκεστε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα και να μην ξέρετε τι απόφαση να πάρετε, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Όσο πιεστική κι αν είναι η κατάσταση μέσα στις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε μέσα στο επόμενο διάστημα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Στις 6/11 η ανατρεπτική αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα σας αναστατώσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα σας, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα συνεργάτη ή ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη, επομένως προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο εαυτός σας, το σώμα σας και η ψυχική σας ηρεμία.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ