Λαγονήσι: Με σοβαρά τραύματα 13χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο φύλακα (βίντεο)

Η διαδρομή για το σχολείο, αποδείχθηκε εφιάλτης για τον 13χρονο Άγγελο από το Λαγονήσι.

Και αυτό γιατί ενώ το παιδί πήγαινε στο γυμνάσιο με το πατίνι του επιτέθηκε ένας σκύλος που άρχισε με μανία να τον δαγκώνει στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Πέμπτης (27/10), την ώρα που το παιδί πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο, όταν ξαφνικά ένας σκύλος του όρμησε από πίσω και το έριξε κάτω.

 

 

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί, όπου έχει επίσης βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου.

Για καλή τύχη, ένας ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού βρισκόταν κοντά στο σημείο, άκουσε τις φωνές και με άλλους δυο άνδρες ακινητοποίησαν τον σκύλο, μεταφέροντας το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Σύμφωνα με το MEGA, το παιδί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε, μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγίας Σοφίας», με τη μητέρα να προχωρά σε μήνυση και τους ιδιοκτήτες το άγριου σκυλιού να αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ