Ποιους συνάντησε στην Ρώμη η Φαίη Σκορδά; Την Ελένη Μενεγάκη και τον Βασίλη Μπισμπίκη! - «Έχει κάτι στο βλέμμα της…» (βίντεο)

Πέρασαν στην Ιταλία το τριήμερο

Στην Ρώμη βρέθηκε για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου η Φαίη Σκορδά, η οποία συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια του «Πρωινό μας», ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με τα παιδιά της και μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας ότι βρήκε εκεί την συνάδελφό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Υπενθυμίζεται ότι η  Ελένη Μενεγάκη πέρασε και τα γενέθλιά της στην Ιταλία, με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία με την ανθοδέσμη που της χάρισε ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

Ακόμα η Φαίη Σκορδά είπε ότι συνάντησε και τον Βασίλη Μπισμίκη στην Ρώμη, ωστόσο δεν είδε την Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν μαζί του στο ολιγοήμερο ταξίδι.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα την προηγούμενη εβδομάδα να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Βρήκα έναν άνθρωπο, ο οποίος 5 λεπτά κάθισε μαζί μας και μετά ένας άλλος μας το έκανε στα αγγλικά. Εγώ δεν καταλάβα τίποτα στα αγγλικά, τα παιδιά κάτι κατάλαβαν.

Συνάντησα και εγώ κόσμο. Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Ήσυχα κορίτσια. Εμένα τα δικά μου χαμός μέσα στο αεροπλάνο, βέβαια είναι πιο μεγάλα και τα κορίτσια είναι πιο φρόνιμα. Ανέβασε μετά φωτογραφίες γι αυτό το λέω.  Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά και όμορφη. Έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα, κάτι έχουν οι σκορπιοί που σε μαγνητίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Δηλαδή, ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια» είπε η Φαίη Σκορδά. 

Το πόσο κόσμο είχε η Ρώμη το Σαββατοκύριακο σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων: «Και στο εξωτερικό γινόταν το ίδιο πράγμα, αναρωτιόμουν γιατί έχει τόσο κόσμο.  Χαιρετούσα λες και ήμουν στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ