Φαντομάς ντύθηκε η Kim Kardashian: Πήγε σε γενέθλια με εκπληκτική μεταμφίεση - όλοι οι άλλοι με τα κανονικά τους ρούχα

Εμφανίστηκε με στολή Halloween σε πάρτι που δεν ήταν μασκέ...

Η Kim Kardashian αισθάνθηκε σαν την Elle Woods στο "Legally Blonde" αφού πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Tracee Ellis Ross, νομίζοντας ότι είχε θέμα το Halloween.

Η διάσημη τηλεπερσόνα παρατήρησε γρήγορα ότι ήταν η μόνη που φορούσε στολή και κανένας από τους άλλους καλεσμένους στο πάρτι δεν ήταν ντυμένος μασκαράς. 

 

 

Ντυμένη ως Mystique από τους "X-Men", δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η στολή της Kim ήταν απίστευτη, καθώς έμοιαζε ακριβώς με τον δημοφιλή χαρακτήρα από τα κόμικς.

Kim Kardashian

Kim Kardashian/Instagram

"Εκείνη τη φορά που εμφανίστηκα σε ένα δείπνο γενεθλίων με πλήρη μεταμφίεση, ενώ δεν ήταν πάρτι μεταμφιεσμένων!" Έγραψε η Kim, δημοσιεύοντας στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία με την ηθοποιό.

 

 

Η Kim παρουσίασε τη στολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φορώντας μια κόκκινη περούκα, χρωματιστούς φακούς και ένα στενό μπλε λατέξ κορμάκι. "Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη και ευγενική ψυχή", έγραψε η Kim για την Tracee, που γιορτάζει τα 50α γενέθλιά της.

 

 

 

 

Κylie Jenner/Instagram

 

 

Kαι αυτή τη χρονιά, η οικογένεια δεν απογοήτευσε, με την Kourtney Kardashian και τον σύζυγό της Travis Barker να μεταμφιέζονται σε Chucky και Tiffany. Η Kendall Jenner αποφάσισε να κάνει τη δική της εκδοχή της Jessie από το "Toy Story", η Khloé Kardashian ντύθηκε γάτα και η Kylie Jenner φόρεσε δύο διαφορετικές αποκριάτικες στολές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ