Ο 50 Cent διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο - Το βίντεο που μοιράστηκε με τους 47 εκατ followers του

Σκηνές από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής

Ύμνοι 50 Cent για Ελλάδα και Αθήνα μέσα από βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά του δίκτυα, ο διεθνούς φήμης ράπερ, μετά την συναυλία στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Ο «50 Cent» έχει 47 εκατομμύρια followers στα social media του - μόνο στο instagram έχει 28.5 εκ και στο Twitter 12.6 εκ. - και είναι ένας από τους μεγαλύτερους hip hopers όλων των εποχών με τεράστια απήχηση παγκοσμίως.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του superball στην Αμερική μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες του είδους.

Αυτό το βίντεο. όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι (στα πλαίσια της συμφωνίας) ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ προκειμένου να στηρίξει χορηγικά την συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την Κυριακή και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ. Εκτός από αυτό, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα social media του καλλιτέχνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Στο βίντεο που ανέβασε υπάρχουν και πλάνα από την συναυλία, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί όταν έκανε την συμφωνία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Στο βίντεο προβάλονται επίσης σκηνές από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζουν τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ