Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: ''Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ'' - Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

«Είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, φοβήθηκα και έφυγα», δήλωσε ο βιαστής με το τατουάζ.

Την Πέμπτη θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του, ο κατηγορούμενος για σεξουαλική βία και επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο αποκαλούμενος ως "βιαστής του Φαλήρου", που συνελήφθη στην Αλβανία και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε το απόγευμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

 

 

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε κατευθείαν ενώπιον του Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του .

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής.

 

Δείτε επίσης: Βίντεο: Δείτε την στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. παραλαμβάνει τον βιαστή του Π. Φαλήρου - 2:30 τα ξημερώματα στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Ο 45χρονος από την Αλβανία υποστήριξε στην κατάθεσή του, στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ότι δεν έχει επιτεθεί σε άλλη γυναίκα και ότι δεν φταίει αυτός αλλά η κοκαΐνη και οι μπύρες που ήπιε την ημέρα του διπλού χτυπήματος στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

«Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα ευθύνονται για όσα έκανα. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα, το έκανα τυχαία όταν είδα τις δύο γυναίκες στον δρόμο».

 

 

«Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρεται να κατέθεσε πως «το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ