Μαγική η νέα διαφήμιση για τα Χριστούγεννα της Disney: Συγκινητική, ατμοσφαιρική με υπέροχο σενάριο (βίντεο)

Μία ιστορία με πολλαπλά μηνύματα που «αγγίζει» μικρούς και μεγάλους

Η Disney κυκλοφόρησε μια νέα, μαγική, Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με αφορμή την περίοδο των εορτών, για την υποστήριξη του μακροχρόνιου συνεργάτη της, τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish®.

«Το Δώρο» είναι μια δίλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που εξυμνεί τα όμορφα συναισθήματα αλλά και τη ζεστασιά που προσφέρει στις οικογένειες η αφήγηση ιστοριών, ειδικά όταν βρίσκονται σε μεταβαλλόμενες περιόδους, αλλά κυρίως το πώς ενδυναμώνει τη σχέση τους των μελών μεταξύ τους, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

YouTube/Disney

Η τριλογία της Disney για τα Χριστούγεννα

Η διαφήμιση αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας της Disney «Από την οικογένειά μας στη δική σας», η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο σε 46 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας.

Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney, με τίτλο «Λόλα», κυκλοφόρησε το 2020. Στο πρώτο μέρος, οι θαυμαστές γνώρισαν τη Νικόλ με τη γιαγιά της, τη Λόλα και παρακολούθησαν πώς η σχέση τους γινόταν όλο και πιο δυνατή με τις εορταστικές παραδόσεις να περνάνε από γενιά σε γενιά.

Η περσινή συνέχεια με τίτλο «Νέος μπαμπάς», ακολούθησε την ενήλικη Νικόλ και τα παιδιά της, τον Μαξ και την Έλλα, να καλωσορίζουν τον πατριό, Μαϊκ, στο σπίτι τους. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρισκόταν ένα πολύ ιδιαίτερο παραμύθι που αναδείκνυε τη μαγεία που δημιουργείται εντός οικογενειών μέσα από τρυφερές στιγμές όπως το να διαβάσουν μαζί ένα παραμύθι.

Η διαφήμιση του 2020 και η διαφήμιση του 2021 ξεπέρασαν, μαζί, τα 184 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.

Φέτος, η οικογένεια προετοιμάζεται για μια ακόμη εορταστική περίοδο και τον συγκινητικό ερχομό ενός νέου μέλους!

«Το Δώρο» για τα Χριστούγεννα

«Το Δώρο» είναι μια συναισθηματική ιστορία για τις αδελφικές σχέσεις, που βιώνεται μέσα από τα μάτια του μικρότερου μέλους της οικογένειας, της Έλλα, καθώς προσαρμόζεται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον διαφορετικής δυναμικής.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα αγαπημένο μαλακό παιχνίδι Μίκυ Μάους που λάμπει στο σκοτάδι και συνδέει το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον. Ενώ αρχικά βλέπουμε τον μεγαλύτερο αδελφό, Μαξ, να δίνει στην Έλλα το παιχνίδι Μίκυ Μάους που λάμπει στο σκοτάδι για να την συντροφεύει τη νύχτα, στη συνέχεια βλέπουμε την Έλλα να χαρίζει το παιχνίδι στο νεογέννητο αδελφάκι της, στην πρώτη τους συνάντηση, καλωσορίζοντάς το έτσι στην οικογένεια. Το ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Κι Ακόμα Πιο Πολύ» ερμηνεύει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Sarah Fox, αντιπρόεδρος Marketing και Επικοινωνίας, Disney Consumer Products, EMEA, δήλωσε: Τα τελευταία τρία χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν τους χαρακτήρες μας στις ταινίες κινουμένων σχεδίων «Από την οικογένειά μας στη δική σας», περνούν χρόνο μαζί τους, χτίζουν σχέσεις και δημιουργούν αναμνήσεις. Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός οικογενειακού μοντέλου όπου όλοι οι θεατές, απ’ όλον τον κόσμο, θα μπορούν να ταυτιστούν και να συμμεριστούν τις προκλήσεις που μπορεί να βιώνουν κάποια μέλη της οικογένειάς τους. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε, γι’ αυτή τη εορταστική καμπάνια και ελπίζουμε ότι οι οικογένειες και οι θαυμαστές, θα απολαύσουν το συγκινητικό τελευταίο μέρος της τριλογίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ