Βασίλισσα Μάξιμα στο Μέγαρο Μουσικής: Με one shoulder κόκκινο πριγκιπικό φόρεμα - Τα μαλλιά sleek back & το μακιγιάζ λαμπερό (φωτό)

Με ένα κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής που ουσιαστικά ήταν το ευχαριστώ των Ολλανδών βασιλιάδων στην Ελλάδα για τη φιλοξενία τους, έκλεισε χθες η βραδιά για τους Βασιλιά Βίλεμ και βασίλισσα Μαξίμα.

Επίσκεψη στην Ελλάδα έως τις 2 Νοεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιούν ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας. 

Το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Χθες το βράδυ 1/11 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε στο Μέγαρο Μουσικής τη χορευτική παράσταση «Netherlands Dance Theater». 

Στη συνέχεια παρευρέθηκε σε δεξίωση, που παρέθεσαν προς τιμήν της ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα της Ολλανδίας.

 

Τι φόρεσε η Βασίλισσα Μάξιμα στο Μέγαρο Μουσικής

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η ανταποδοτική εκδήλωση του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας προς τιμήν της προέδρου της Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στην είσοδο του Μεγάρου όπου το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία φόρεσε ένα ασύμμετρο φόρεμα σε αποχρώσεις του μπλε και ασορτί πανωφόρι.

 

 

Από την άλλη η Βασσίλισα της Ολλανδίας έκανε μια οσκαρική εμφάνιση.  Όπως θα δείτε η royal φόρεσε μια μπορντό τουαλέτα με μανίκι με ουρά. Ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως πάντα.

Το φόρεμα είχε μια πολύ φαρδιά ζώνη στη μέση που τόνιζε τη σιλουέτα της royal και στο πέτο της φόρεσε μια μεγάλη διαμαντένια καρφίτσα.

Η βασίλισσα κράτησε το ίδιο clutch με αυτό που την είδαμε στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en president Sakellaropoulou bij de voorstelling van het Nederlands Danstheater in Megaron Mousikis in Athene

Beeld: ©Patrick van Katwijk/ koninklijkhuis

 

Τα μαλλιά της ήταν sleek back, ενώ το μακιγιάζ της λαμπερό σε Burgundy αποχρώσεις που ταίριαζαν με το φόρεμά της. 

Το κονσέρτο παρακολούθησε εκτός από το βασιλικό ζεύγος και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας και το ζεύγος Βαρδινογιάννη.

Τwitter/Duchess of Pemberley

Όλα όσα έγιναν στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο στις 31/10

«Ο αναθεωρητισμός αποτελεί κίνδυνο και απειλή για την ειρήνη, απ’ όπου και αν προέρχεται» υπογράμμισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την προσφώνησή της, στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε χθες 31/10 προς τιμήν του βασιλιά Γουλιέλμου-Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας. 

Ελληνικούς οίκους διάλεξε η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Με Zeus+Dione το πρωί, με Costarellos το βράδυ στο επίσημο δείπνο (φωτό)

Ελληνικούς οίκους μόδας επέλεξε για τις εμφανίσεις της, την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης στην χώρα μας, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η σύζυγός του, ήρθαν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Μάξιμα στο επίσημο δείπνο φόρεσε μια απίθανη, μπορντό βελούδινη τουαλέτα. 

Και για αυτή την εμφάνιση «εμπιστεύτηκε» ένα ελληνικό brand, αφού την είδαμε με μια δημιουργία Costarellos

 

Το φόρεμά της ήταν ζιβάγκο με μανίκια 3/4, είχε μια μικρή ουρά στο πίσω μέρος και λεπτομέρειες από δαντέλα.

Η βασίλισσα της Ολλανδίας συνδύασε την τουαλέτα της με ένα ασορτί τσαντάκι Natan, το οποίο είχε μια μικρή φούντα.

Και μην ξεχνάμε βέβαια την Mellerio Ruby Tiara, που στόλιζε το κεφάλι της και φυσικά τα ασορτί κοσμήματα! 

*Φωτογραφίες: Eurokinissi & NDP

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας θα μεταβούν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την επίσημη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ