Once Upon A Shoe: Μade in Greece δημιουργίες βγαλμένες από παραμύθι - Εκπληκτικά νυφικά γοβάκια & παπούτσια για... πριγκίπισσες!

Τα παπούτσια είναι δερμάτινα, χειροποίητα και ελληνικής κατασκευής.Τα σχέδια κατασκευάζονται με τα πιο ποιοτικά υλικά από τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνίτες στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου είτε γόβες, είτε flat γυναικεία παπούτσια και τσαντάκια, που μοιάζουν να τα άφησαν παρακαταθήκη οι πριγκίπισσες της Disney!

Ε λοιπόν, δεν κρύβονται η Σταχτοπούτα και η Χιονάτη πίσω από αυτή τη νέα μόδα, αλλά η Ζωή Μαρία και η Δημακέα Ευτυχία.

 

 

once upon a shoe designers

Από μικρές ασχολούνται με τη μόδα και φετίχ τους ήταν πάντα τα παπούτσια.

Το όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν τα δικά τους παπούτσια, που να είναι βγαλμένα από ένα παραμυθένιο, ρομαντικό κόσμο, γεμάτο χρώματα.  Και τα κατάφεραν! 

Η πορεία του brand ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2015, με κοινό στόχο να δημιουργούν παπούτσια που συνδυάζουν ποιότητα, θηλυκότητα και καλαισθησία.

Σπουδασαν σχέδιο μόδας και υποδημάτων σε ελληνική ιδιωτική σχολή. Ξεκίνησαν περισσότερο από προσωπική ανάγκη, παρά σαν επιχειρηματική κίνηση.

Γρήγορα όμως η εταιρία τους αναπτύχθηκε και η αγάπη του κόσμου οδήγησε στο να ανοίξουν το πρώτο τους atelier, όπου σχεδιάζουν τις δημιουργίες τους  μέχρι και σήμερα, αλλά και δέχονται ραντεβού για bridal κομμάτια.

Δείτε περισσότερα στο onceuponashoe.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ