Ο διεθνής τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ, κέρδισε τον καρκίνο και τώρα φτιάχνει κρέμες προσώπου - Σε λίγες μέρες θα τον δούμε και στο Μουντιάλ (φωτό & βίντεο)

Έχει κάνει τρία χειρουργεία

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του σε ένα μήνυμά του στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manuel Neuer (@manuelneuer)

Instagram/manuelneuer

Ο 36χρονος που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου (έχει κερδίσει και το Μουντιάλ το 2014), δήλωσε ότι το δικό του ιστορικό καρκίνου ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφασή του να συνεργαστεί με τη συμπατριώτισσά του και τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam στο τένις Ανγκελικ Κέρμπερ για να κυκλοφορήσουν μια σειρά περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Newkee».

Instagram/manuelneuer

«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές», δήλωσε ο Νόιερ λίγες μέρες πριν από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την εθνική Γερμανίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ