Όλες οι εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα στην Ελλάδα: Οι τουαλέτες, τα κομψά φορέματα, τα σικάτα συνολάκια (φωτό & βίντεο)

Τι έβαλε στην βαλίτσα της η royal;

Η επίσημη επίσκεψη του βασιλιά Γουλιέλμου-Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας, στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη (2/11) και εμείς σας συγκεντρώσαμε όλα τα outfits που πήρε μαζί της η royal για το ταξίδι στην χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μονάρχης και η σύζυγός του ήρθαν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ξεκινάμε λοιπόν από την άφιξή τους. Το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο το βασιλικό ζεύγος.

Η 51χρονη είχε επιλέξει ένα άνετο και κομψό σύνολο και συγκεκριμένα ένα μπεζ παντελόνι, με ασορτί μπλούζα και σακάκι. 

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Το πρόγραμμα του Ολλανδού μονάρχη και της συζύγου ξεκίνησε την Δευτέρα με την Μάξιμα να επιλέγει ένα υπέροχο φόρεμα Zeus + Dione, σε λευκό και κανελί χρώμα που θύμιζε μινωικά ενδύματα.

Το σικάτο look ολοκληρώθηκε με άσπρες γόβες Gianvito Rossi, που είχαν λίγο διαφάνεια στο πλάι, ένα ασορτί clutch Sophie Habsburg, γάντια και επίσης λευκό καπέλο Philip Treacy, με βέλο. 

Την ίδια μέρα το ζεύγος ξεναγήθηκε στην Ακρόπολη και η βασίλισσα είχε φροντίσει να αλλάξει τις γόβες της, φορώντας ένα ζευγάρι suede φλατ παπούτσια. 

Η μητέρα τριών παιδιών, διάλεξε έναν ακόμα ελληνικό οίκο μόδας για μία από τις εμφανίσεις της, αφού το βράδυ στην δεξίωση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, την είδαμε με μια φανταστική, μπορντό τουαλέτα Costarellos. Το φόρεμά της ήταν ζιβάγκο με μανίκια 3/4, είχε μια μικρή ουρά στο πίσω μέρος και λεπτομέρειες από δαντέλα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Η βασίλισσα της Ολλανδίας συνδύασε την τουαλέτα της με ένα ασορτί τσαντάκι Natan, το οποίο είχε μια μικρή φούντα. Και μην ξεχνάμε βέβαια την Mellerio Ruby Tiara, που στόλιζε το κεφάλι της και φυσικά τα ασορτί κοσμήματα! 

Φτάβουμε στην δεύτερη ημέρα της επίσκεψης και στο υπέροχο powder pink συνολό της.

Το cape dress στο χρώμα της πούδρας ήταν από το Brand Claes Iversen και το ασορτί λουλουδάτο headpiece από το Maison Fabienne Delvigne. Ένα cluch Hermes και suede γόβες Gianvito Rossi ολοκλήρωναν τέλεια το outfit.  

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Η δεύτερη ημέρα έκλεισε με το κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής και την Χολιγουντιανή εμφάνιση της 51χρονης. Ειδικότερα η Μάξιμα φόρεσε ένα φανταστικό  one shoulder φόρεμα από το brand Claes Iversen.

Το φόρεμα είχε μια πολύ φαρδιά ζώνη στη μέση που τόνιζε τη σιλουέτα της royal και στο πέτο της φόρεσε μια μεγάλη διαμαντένια καρφίτσα. Η βασίλισσα κράτησε το ίδιο clutch με αυτό που την είδαμε στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σήμερα η royal και ο βασιλιάς της Ολλανδίας πήγαν στην Θεσσαλονίκη, όπου και ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Το βασλικό ζεύγος έκανε μάλιστα ποδηλατά, ενώ νωρίτερα είχαν ξεναγηθεί στο ιστορικό κένρτρο.

*Φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Η βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε  ένα φαρδύ καρό παντελόνι, λευκό πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι. Είχε ολοκληρώσει το look της με ένα ζευγάρι μπεζ παπούτσια που είχαν μικρό τακούνι. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε slider: Eurokinissi & NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ