Made in Greece τα κοσμήματα Daphne P: Η Δάφνη Παπαθανασοπούλου βάζει χρώμα & γεωμετρία στις δημιουργίες της και το αποτέλεσμα είναι πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ!

Υπέροχα και κομψά κοσμήματα.

Είναι πρωτότυπα, έχουν στυλ και προσδίδουν χάρη σε κάθε σας εμφάνιση, κάνοντάς σας να νιώθετεμοναδική. 

Γιατί αυτό είναι που επιζητά κάθε γυναίκα, να αισθάνεται μοναδική και το επίκεντρο του κόσμου με τις στυλιστικές της επιλογές. Πάνω σε αυτή τη λογική εργάζεται και η νεαρή σχεδιάστρια Daphne P που μας παρουσιάζει μία σειρά ξεχωριστών κοσμημάτων για κάθε περίσταση.

Η Daphne P ή αλλιώς Δάφνη Παπαθανασοπούλου είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και συνιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Marianna Petridi. Τα κοσμήματά της σε καλούν να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και ιδιαίτερες γεωμετρίες στο ντύσιμο σου.

Μεγαλώνοντας στο ατελιέ της μητέρας της Μαριάννας Πετρίδη, που ήταν πάντα περιτριγυρισμένο από πολύτιμα κράματα και κοσμήματα πολλών καλλιτεχνών, ήταν αναπόφευκτο για αυτήν να μη συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.

Οι σπουδές της στις κοινωνικές επιστήμες συνέβαλαν στη διαμόρφωση της προσωπικότητά της, καθώς οι όροι όπως συνεργασία και επικοινωνία έχουν ενσωματωθεί στο έργο της.

Η Daphne P μας παρουσίασε την πρώτη της συλλογή το 2007 και από τότε συνέχισε τη δουλειά της με απεριόριστο πάθος.

 

Η Δάφνη έχει μια έντιμη προσέγγιση στα σχέδιά της και είναι προσωπικά εμπλεκόμενη σε όλες τις πτυχές της δουλειάς της. Η πρώτη της προτεραιότητα και προσωπικη της ανάγκη είναι να δημιουργήσει κοσμήματα που τονίζουν την προσωπικότητα κάθε ατόμου.

Βρείτε τις δημιουργίες της Daphne P. στο mariannapetridi.com 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ