Η συγκινητική ιστορία της Tian Xinju: ''Γέννησα στα 68 - τα ενήλικα παιδιά μου ήλπιζαν ότι θα έκανα έκτρωση''

Τα παιδιά της απείλησαν να κόψουν κάθε επαφή μαζί της! 
 

Μια μητέρα γέννησε το τρίτο της παιδί στα 68 της - και τα δύο ενήλικα παιδιά της σχεδόν σταμάτησαν να της μιλούν εξαιτίας αυτού.

Η Tian Xinju, σήμερα 70 ετών, έμεινε έγκυος στην κόρη της με τον Huang Weiping, 71 ετών, όταν ήταν 67 ετών. Οι ηλικιωμένοι γονείς, από την επαρχία Shandong, γιόρτασαν πρόσφατα τα τρίτα γενέθλια της κόρης τους.

Την ονόμασαν Tianci, που σημαίνει "ουράνιο δώρο" ή "δώρο από τον ουρανό" στα μανδαρινικά, για να γιορτάσουν τη "θαυματουργή γέννησή της"
Picture shows Mr Huang, his wife Ms Tian and their daughter Tianci, undated. The couple have celebrated their daughters third birthday in Zaozhuang, Shandong in China. (AsiaWire)

Το μωρό έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως αφού γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 25 Οκτωβρίου 2019 στο νοσοκομείο Zaozhuang Maternity and Child Health Care Hospital στην ανατολική Κίνα, όπου η Tian εργαζόταν ως παιδίατρος.

Αλλά η γέννηση της κόρης δεν θεωρήθηκε αρχικά "δώρο" για όλους στην οικογένεια.

Ο ενήλικος γιος και η ενήλικη κόρη του ζευγαριού - και οι δύο στα 40 τους με δικά τους παιδιά - απείλησαν να εγκαταλείψουν τη μητέρα τους όταν έμαθαν ότι ήταν έγκυος, αναφέρει το nypost
Pic Shows: Ms Tian and Mr Huang's newborn daughter;

"Όταν τα παιδιά μου έμαθαν ότι ήμουν έγκυος, και τα δύο ήλπιζαν ότι θα έκανα έκτρωση. Η κόρη μου είπε ακόμη και ότι θα έκοβε τους δεσμούς μαζί μου αν συνέχιζα την εγκυμοσύνη", μοιράστηκε η Tian.

"Ούτε εγώ το ήθελα αυτό. Γιατί να θέλω άλλο ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, αλλά συνέβη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν θετικά, οπότε τη θεωρήσαμε δώρο εξ ουρανού", συνέχισε.
Pic Shows: Mr Huang, 68, is shown his newborn baby girl after his wife Ms Tian, 67, completes her delivery surgery;<br />

Οι γιατροί μάλιστα είπαν στην Tian να διακόψει την εγκυμοσύνη για την υγεία της, αλλά επέμεινε να συνεχίσει , σύμφωνα με το 7 News.

Τώρα τα ενήλικα παιδιά της έχουν αποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας. "Όλοι την συμπαθούν πάρα πολύ", δήλωσε στο πρακτορείο. "Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν θέλω να ακούω τι λένε οι άλλοι". 

Pic Shows: A midwife hands Mr Huang, 68, his newborn daughter;<br />

φωτό από AsiaWire

Η  μητέρα τριών παιδιών έχει επίσης δύο εγγόνια - το ένα είναι 18 ετών και ξεκινάει το πανεπιστήμιο και το άλλο πηγαίνει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η Tian παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε με αυτή την εγκυμοσύνη και ότι δεν είχε καμία σχέση με τις δύο πρώτες, καθώς τότε ήταν νέα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ