Χουάν Κάρλος: H πρώην ερωμένη του Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn αποκαλύπτει - ''Τηλεφωνούσε 10 φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο''

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, η Δανή επιχειρηματίας Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn, έκανε νέες αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn, χαρακτήρισε τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας "ανισόρροπο" και ισχυρίστηκε ότι της τηλεφωνούσε 10 φορές την ημέρα στο γραφείο της χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα.

Η 57χρονη - η οποία είχε πενταετή σχέση με τον Ευρωπαίο μονάρχη από το 2004 - θα εμφανιστεί στη νέα σειρά podcast με τίτλο Corinna and the King, η οποία θα εμβαθύνει στην αρχή της σχέσης της με τον πρώην βασιλιά και στο πώς αυτή έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο στην παραίτηση του Χουάν Κάρλος το 2014.

Η σειρά, που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και την οποία δημιούργησε ο δημοσιογράφος Bradley Hope, είναι πιθανό να συμπέσει με την υπόθεση της Corinna στο Ανώτατο Δικαστήριο εναντίον του Juan Carlos για υποτιθέμενη παρενόχληση και κατασκοπεία.

Η Δανή επιχειρηματίας δήλωσε ότι ένιωθε "παντρεμένη" με τον Χουάν Κάρλος, 84 ετών, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και τον περιέγραψε ως τον "σύζυγο της καρδιάς της", αναφέρουν οι Times.

Περιγράφοντάς τον ως "αστείο και αρκετά επίμονο", αν και με διασκεδαστικό τρόπο, τον χαρακτήρισε ως "έναν από τους μεγαλύτερους σαγηνευτές στον βασιλικό κόσμο".

Και παραδέχτηκε ότι ήταν ευτυχής που συνέχισε τη σχέση τους επειδή "ένιωθε σαν σύζυγός του", παρόλο που ήξερε ότι έβλεπε πολλές άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη της συζύγου του Βασίλισσας Σοφίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Corinna εξήγησε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον τότε βασιλιά στο κτήμα La Garganta του Δούκα του Westminster στη νότια Ισπανία, όταν συμμετείχαν και οι δύο σε ένα πάρτι.

Εκείνο το βράδυ, η μητέρα δύο παιδιών - η οποία ήταν παντρεμένη αλλά σε διάσταση με τον δεύτερο σύζυγό της πρίγκιπα Casimir zu Sayn-Wittgenstein-Sayn εκείνη την εποχή - λέει ότι έκανε εντύπωση στον βασιλιά παραβιάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο και φεύγοντας από το τραπέζι πριν εκείνος τελειώσει το φαγητό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ