Έφυγε από τη ζωή η γνωστή make-up artist Βικτώρια Γκρόσου - «μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς» (φωτό)

Η ανκοίνωση για τον χαμό της...

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή make-up artist  και δασκάλα της τέχνης, Βικτώρια Γκρόσου, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Instagram. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σήμερα στον κοιμητήριακο Ιερό Ναό Ταξίαρχη Μιχάηλ.

Photo: Instagram/victoriagrosu

 

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας,μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς.

Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε!

Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον κοιμητήριακο Ιερό Ναό Ταξίαρχη Μιχάηλ στις 15:00.

Τα μαθήματα των σχολών BTC θα παύσουν για 10 ημέρες και τα social media θα βρίσκονται ανενεργά για 40 ημέρες, προς μνήμη της παντοτινής μας mentor» διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση.

Ακόμα σε δεύτερο post οι δικοί της άνθρωποι αναφέρουν:«Για όσους επιθυμείτε να εκφράσετε την εκτίμηση και την αγάπη σας, η οικογένεια της αγαπημένης Victoria Grosu ✨? ✨ προτείνει αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον σύλλογο Ελπιδα - Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο ?! Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αντάξια της εκλιπόντος, για οσους το επιθυμούν ας τελέσουμε ένα «διαφορετικό έργο» στην μνήμη της που σίγουρα θα την εξέφραζε περισσότερο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ