Βασίλης Καρράς: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Τα περαστικά στον αέρα του J2US - «να στείλουμε την αγάπη μας» (βίντεο)

Ο διάσημος τραγουδιστής αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και έκανε επέμβαση

Περαστικά στον Βασίλη Καρρά, έστειλε ο Νίκος Κολώνης, επιβεβαιώντας έτσι τις πληροφορίες ότι ο διάσημος τραγουδιστής αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής του J2US, μετά το τέλος της εμφάνισης του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και του Dj Pitsi - οι οποίοι τραγούδισαν το «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε» του Καρρά και του  Παντελίδη - είπε στον αέρα του μουσικού show: 

Photo: NDP

«Θα ξεκινήσω αλλιώς. Θέλω να πούμε περαστικά όλοι μαζί και να στείλουμε την αγάπη και την ευχή μας στο Βασίλη Καρρά. Περαστικά Βασίλη μου, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά. Σε ξαναπεριμένουμε στο Just».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ONtime» ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε πριν από δέκα ημέρες, σε χειρουγική επέμβαση, στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκηςκαι πλέον αναρρώνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας και πως η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος που  ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ