Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι μόνη μου, πίστευα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο - θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» (βίντεο)

Η επιστροφή της στο GNTM και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για την επιστροφή της στο GNTM και την οικογένειά της, ενώ παράλληλα για την προσωπική της ζωή, ότι είναι πλέον μόνη.

«Είμαι περήφανη για τα κορίτσια του GNTM. Νιώθω σαν μάνα που βλέπω τα μωρά μου που έφτασαν και τα κατάφεραν. Ο μόνος λόγος που επέστρεψα είναι για αυτές» είπε αρχικά το μοντέλο.

Ακόμα πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο».

Όσον αφορά τον σύντροφό της η Χαζτηπαντελή αποκάλυψε ότι είναι μόνη, γιατί ένιωθε ότι η σχέση της έτργωγε πολύ χρόνο και θέλει να εστιάσει στην καριέρα της.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη- οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ