O αγαπημένος σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας έχασε 35 ολόκληρα κιλά - Οι τροφές που έκοψε για να το πετύχει (βίντεο)

Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποφάσισε να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η οποία μάλιστα πέρα από την απώλεια βάρους, του προσφέρει μέχρι και σήμερα ευεξία.

Άλλος άνθρωπος έγινε ο αγαπημένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Ο ίδιος κατάφερε να χάσει 35 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος.

Παρότι η δουλειά του έχει καθημερινή επαφή με τις γευστικές απολαύσεις, ο Χριστόφορος Πέσκιας, που μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και λαχταριστά φαγητά, αποχωρίστηκε τα κιλά που τον ενοχλούσαν και έγινε πραγματικά αγνώριστος.

 

 

 

 

Έκοψε αρκετές τροφές και με μεθοδικότητα, αλλά και περπάτημα έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιες είναι όμως αυτές οι τροφές; 

Δείτε τι λέει ο ίδιος... 

Όπως αποκάλυψε, πέρα από την υγιεινή διατροφή περπατάει 6 χλμ την ημέρα ενώ έχει κόψει τα γλυκά και τα τηγανιτά.

 

 

«Έχασα μπόλικα κιλά. Μου έκανε καλό η καραντίνα. Άλλοι έβαλαν κιλά, εγώ έχασα 35… Και το περπάτημα και η διατροφή ήταν σημαντικά. Ένα που το βούλωσα και δεν έτρωγα, και ένα που περπατούσα. Έχω χάσει 35 κιλά και θέλω να χάσω ακόμα 10. Έκανα τη διαλειμματική δίαιτα. Έκοψα τηγανητά και γλυκά», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

 

 

Τελευταία ολοένα και περισσότερο γίνεται λόγος για τη «διαλειμματική δίαιτα», δηλαδή τη σκόπιμη αποφυγή της τροφής για συγκεκριμένο διάστημα, με έναν αυξανόμενο αριθμό ειδικών να υποστηρίζει ότι μπορεί να επιταχύνει την απώλεια λίπους.

Tα μοντέλα της διαλειμματικής δίαιτας που είναι πιο γνωστά είναι η δίαιτα 5:2, η οποία επιτρέπει πέντε ημέρες φαγητού χωρίς θερμιδικό περιορισμό και δύο διαδοχικές ή μη διαδοχικές ημέρες περιορισμένης κατανάλωσης τροφών και η δίαιτα 16:8, η οποία περιορίζει την πρόσληψη οποιασδήποτε τροφής σε μία μόνο συγκεκριμένη περίοδο 8 ωρών καθημερινά (π.χ. 12.00-20.00).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ