Ποιος είναι ο αρκούδος που κρατά στην αγκαλιά του την σέξι Irina Shayk; Ο πρώην της & πατέρας της κόρης τους Bradley Cooper! (φωτό)

Φουντώνουν οι φήμες!

Η Irina Shayk  γιόρταζε το Halloween μαζί με τον πρώην της Bradley Cooper και έκανα τους χρήστες των social media να παραμιλούν!

Η 36χρονη καλλονή δημοσίευσε πρόσφατα στην σελίδα της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών και σε μία από αυτές την βλέπουμε ντυμένη με αποκαλυπτικά μαύρα εσώρουχα και ζαριέρες, να κάθεται στην αγκαλιά του 47χρονου, ο οποίος φοράει μια στολή αρκούδου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

«Bear with me …..» έγγραψε στο post το μοντέλο, που έχει μια κόρη πέντε ετών, μαζί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Φωτογραφίες: Instagram

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ανάρτηση έρχεται μερικές ημέρες αφότου το πρώην ζευγάρι εθεάθη να κάνει trick-or-treating (έθιμο του Halloween) με την Lea. Ο Cooper φορούσε την στολή ρκούδας και η Irina το σέξι pinup σύνολο, ενώ η κόρη τους ήταν ντυμένη νεράιδα.

Η Shayak και ο Cooper έβγαιναν από το 2015 έως το 2019 και τους τελευταίους μήνες φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης, αφού το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στις Μπαχάμες, ενώ πρόσφατα πήγαν μαζί σε gala στη Νέα Υόρκη.

Πηγή είπε στο Page Six για το ταξίδι στις Μπαχάμες ότι «ήταν μια όμορφη οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να είναι ξανά μαζί». Ακόμα συμπλήρωσε ότι το μοντέλο θα ήθελε να αποκτήσει αδελφάκι η κόρη της, κάτι με το οποίο ο Cooper φαίνεται να συμφωνεί. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ