Η Ελένη Μενεγάκη για την συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή: «Ένα έχω να πω, ο έρωτας πραγματικά δίνει φτερά» (βίντεο)

Τα σχόλια της παρουσιάστριας για τα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια

Τι είχε να πει η Ελένη Μενεγάκη για την συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή;

Η παρουσιάστρια σχόλιασε στην εκπομπή της, τα όσα ανέφερε η τραγουδίστρια στο Down Town, για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Βανδή είχε πει μεταξύ άλλων ότι «ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου να χωρίσω».

Η Μενεγάκη από πλευράς της είπε σήμερα: «Εγώ ένα έχω να πω: ο έρωτας πραγματικά δίνει φτερά, αρκεί να είναι και έτσι λίγο σωστά τα πράγματα. Δηλαδή καμιά φορά σκέφτομαι ότι ερωτευόμαστε στα 16-17, πώς ερωτευόμαστε; Αναλόγως σε ποια φάση ζωής είμαστε, τι εμπειρίες έχουμε και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα.

Το λέω κάθε φορά και γι’ αυτό, ενώ κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή, το παίζω το θέμα της γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της και αισθάνομαι ότι αυτό που θέλει να περάσει (εγώ τα λέω αυτά, δεν έχω μιλήσει με την ίδια) είναι ότι ρε παιδί μου, καμιά φορά αυτό που φοβάσαι είναι αυτό που θα σε κάνει να πετάξεις ψηλά.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή

Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε τις φοβίες μας και να προσπαθούμε να τις ξεπερνάμε. Γιατί μπορεί τελικά αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο που ούτε που το φανταζόμασταν.

Υπάρχουν και γυναίκες εκεί έξω, ίσως και άνδρες, που να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα που να μην έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους ζωή και να το κάνουν τεράστιο στο μυαλό τους. Όταν το βάλεις κάτω και το παλέψεις, όλα γίνονται. Αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία, γιατί να μην το παλέψεις; Μπράβο ρε Δέσποινα! Πολλά φιλιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ