Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 7-13/11: Μπορεί να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις ή νέα που θα μας αναστατώσουν

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Νοεμβρίου για την αισθηματική μας ζωή, επομένως θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και ψυχραιμία εάν θέλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις μας. Στις 07/11/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μας μιλάει για εμπόδια και δυσκολίες στον έρωτα και τις σχέσεις.

Μπορεί λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας να δυσκολευτούμε να προσεγγίσουμε το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, αφού οι άλλοι βάζουν τα όρια τους και με κάποιο τρόπο μας απομακρύνουν από κοντά τους.

Ίσως να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν καλύπτονται ή ότι δεν περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας, επομένως πολλοί μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα πρόθυρα του χωρισμού. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 08/11/2022.

Αυτή η έκλειψη φέρνει μια κλιμάκωση σε μια κατάσταση και μας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις ή γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Το κλίμα μπορεί να είναι έντονο και πιεστικό, όμως καλούμαστε να αποδεχτούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά μας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει επώδυνο. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι μόνο αν αποβάλλουμε οριστικά από τη ζωή μας μια κατάσταση που μας βαραίνει, θα κάνουμε χώρο για κάτι νέο που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε.

Στις 09/11/2022 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις ή νέα που θα μας αναστατώσουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση. Στις 10/11/2022 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία μας με τους άλλους και φέρνει σκληρά λόγια ή επικριτική διάθεση.

Αναβάλλετε λοιπόν για αργότερα σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις και μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την κρίση σας. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία φέρνει σε πρώτο πλάνο τα συναισθήματα μας και μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα στις σχέσεις μας

Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη, ρομαντική συνάντηση, ιδιαίτερα εάν είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Η δύσκολη αυτή εβδομάδα κλείνει με πάθη και έντονο ερωτισμό, αφού στις 13/11/2022 πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο και να βιώσετε έντονες ερωτικές και σεξουαλικές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο ζώδιο του Σκορπιού και στην αρχή της εβδομάδας θα σχηματίσει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι μια κατάσταση είναι μάταιη και δεν οδηγεί πουθενά. Με λίγα λόγια, η διάθεση σας τώρα θα είναι αρκετά πεσμένη, επομένως ίσως θα είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Στις 9/11 ο Ήλιος και Ερμής θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Ουρανό και είναι πολύ πιθανό να έχετε μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην αισθηματική σας ζωή ή να έχετε μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο που θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Στις 10/11 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τις επαφές σας. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε ή αυτά που νιώθετε, αφού μπορεί να αντιμετωπίσετε επικριτική διάθεση από τους άλλους και γενικώς να μην έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αργότερα την ίδια ημέρα θα γλυκάνει λίγο το κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερο ο ένας τον άλλον. Το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος, και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι υπάρχει μια πολύ βαθιά ψυχική σύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, είστε σίγουρα οι πρωταγωνιστές/ριες αυτών των ημερών, αφού το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας έχει επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 7/11 αποτελεί μια δοκιμασία για τις σχέσεις μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες και εμπόδια ή με συμπεριφορές που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας. Στις 8/11 η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα συμβούν τώρα θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας και θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, αλλά και στην μετέπειτα πορεία σας.

Θα νιώσετε ότι οι ισορροπίες γύρω σας αλλάζουν ή ότι μια κατάσταση αποσταθεροποιείται. Άνθρωποι στους οποίους είχατε επενδύσει, μπορεί τώρα να φύγουν από τη ζωή σας και δεν αποκλείεται να φτάσετε σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο και να πρέπει να πάρετε κομβικές αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που έρχονται τώρα θα σας ζορίσουν, όμως είναι αναγκαίες για την προσωπική σας εξέλιξη. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10/11 φέρνει μια πιο ρομαντική διάθεση και γλυκαίνει λίγο την ατμόσφαιρα. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε όσα νιώθετε. Στις 13/11 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κλείνει την εβδομάδα με πάθη και βαθιά συναισθήματα, επομένως εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια αρκετά περίεργη φάση, αφού ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο και έχει φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί λοιπόν να νιώθετε ότι η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια σας βρίσκονται στα τάρταρα και δεν έχετε το κουράγιο να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα ή να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ίσως να έχετε μια αίσθηση στασιμότητας ή να νιώθετε ότι η κατάσταση στα ερωτικά δεν προχωράει έτσι όπως θα θέλατε, παρόλο που προσπαθείτε αρκετά.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν για το επόμενο διάστημα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να εστιάσετε στον εαυτό σας και να μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές κινήσεις. Η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11 ενεργοποιεί ένα πιο κρυφό και ασυνείδητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας.

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, επομένως ίσως έχει έρθει η ώρα να αποκοπείτε από ένα άτομο ή να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που σας βαραίνει και σας γεμίζει ανασφάλειες. Αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι πιο μοναχικές για εσάς, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να στραφείτε μέσα σας και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ