Πριγκίπισσα Alexandra: Αρραβωνιάστηκε η κόρη του Δούκα & της Δούκισσας του Λουξεμβούργου - Ποιος είναι ο 33χρονος γαμπρός (φωτό)

Χαρές στο Δουκάτο

Χαρές για την βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου, αφού ο Μέγας Δούκας Henri και η Μεγάλη Δούκισσα Maria Tereza θα παντρέψουν σε λίγους μήνες την μοναχοκόρη τους, πριγκίπισσα Alexandra.

«Η Βασιλική Υψηλότητά τους ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της κόρης τους, της Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Αλεξάνδρα, με τον κ. Nicolas Bagory», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Στο πορτρέτο που δημοσιεύτηκε στα επίσημα social media της οικογένειας βλέπουμε την 31χρονη royal να φορά ένα λιλά σύνολο και να ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

Στο χέρι της μπορούμε να διακρίνουμε και το εόμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο καλός της. Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμα ότι ο γάμος θα γίνει την Άνοιξη.

Σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε το Δουκάτο ο 33χρονος Bagory μεγάλωσε στη Βρετάνη της Γαλλίας. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και κλασικές σπουδές, ενώ πλέον εργάζεται σε κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα.

Η πριγκίπισσα Alexandra είναι το τέταρτο παιδί και η μόνη κόρη του Μέγα Δούκα της Μεγάλης Δούκισσας και αυτή την στιγμή είναι έκτη στη σειρά της διαδοχής.

Το royal ζεύγος έχει αποκτήσει ακόμα: Τον 40χρονο διάδοχο πρίγκιπα Guillaume, τον 36χρονο πρίγκιπα Louis, τον 30χρονο πρίγκιπα Sébastien και τον 38χρονο πρίγκιπα Félix.

Όπως αναφέρει το People ο Louis δεν είναι πλέον στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο, αφού παραιτήθηκε από την αξίωσή του για το στέμμα πριν παντρευτεί την 37χρονη σήμερα επιχειρηματία Tessy Antony de Nassau, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά και χώρισε το 2019.

Ο επερχόμενος γάμος της 31χρονης πριγκίπισσας θα είναι ο πρώτος για την οικογένεια, εδώ και μια δεκαετία. Ο τελευταίος ήταν το 2013 όταν ο πρίγκιπας Félix παντρεύτηκε την Claire Lademacher στη Basilique Sainte Marie-Madeleine στη Γαλλία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ