Μάρω Κοντού: «Ο άντρας μου έκανε ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να τον παντρευτώ - Για χάρη του χάλασα το συνοικέσιο με εφοπλιστή» (βίντεο)

«Το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε»

Αποκαλυπτική παρά ποτέ η Μάρω Κοντού που μίλησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ», με τον Τάσο Τρύφωνος.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην άντρα της Αριστείδη Καρύδη-Φουκς με την ίδια να λέει: «Μετά από εμένα, αφού είχαμε χαθεί, είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με την Αλίκη (σ.σ. Βουγουκλάκη. Εμείς ήδη είχαμε πει να χωρίσουμε και νομίζω ότι αμέσως μετά την Αλίκη, άρχισε να θέλει επανασύνδεση. Εγώ δεν το δέχτηκα». 

Η Μάρω Κοντού και ο Αριστείδης Καρύδης-Φουκς

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε επίσης ότι εκείνος είχε κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας.«Έκανε μία δήθεν απόπειρα και το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Η μαμά με είχε φροντίσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και μην έχοντας ακόμη ούτε ερωτευτεί είπα ναι. Στο τελευταίο γύρισμα γίνεται ένα τραπέζι από την παραγωγή, είμαστε όλοι και είναι απέναντί μου ο Καρύδης και μου πετάει σποράκια από πεπόνι. Απαντάω κι εγώ με τα σποράκια και μετά σταματάει, δεν μου δίνει σημασία.

Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει “εγώ με αρραβωνιασμένες δεν φλερτάρω. Και όπως δεν τον θέλω καθόλου αυτόν που έχω αρραβωνιαστεί, κι εκείνο το βράδυ έγινε ηλεκτρισμός, κάνω έτσι εγώ (πετάω τη βέρα), δίπλα η θάλασσα, και λέω “τώρα δεν είμαι”. Αυτό ήταν. Έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, με έβρισε ο άλλος…». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ