Μπράβο Χριστόφορε Παπακαλιάτη & Maestro: Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για τη σειρά

Η σειρά «Maestro» θα βρίσκεται διαθέσιμο στην γνωστή πλατφόρμα παγκοσμίως από τον Ιανουάριο του 2023.

Το «Maestro», η ελληνική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA TV που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, έρχεται στο Netflix.

Η δημοφιλής πλατφόρμα πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

 

 

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι». 

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix. 

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο σταθμός έγραψε: '' Το #Maestro και στο #Netflix.Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το #MEGATV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.
H υπόθεση της σειράς 

Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές - πλην του Παπακαλιάτη που υποδύεται τον Ορέστη – παίζουν με τα αληθινά τους ονόματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ