Η Jennifer Lopez στο ωραιότερο εξώφυλλο της Vogue - Ρεπορτάζ μόδας από την κομψότερη Λατινα σταρ, με συγκλό outfits (φωτό)

Τι είπε για τον Ben Affleck και την οικογένειά τους;

Η Jennifer Lopez φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο της Αμερικανίκης Vogue, για το τεύχος Δεκεμβρίου και πόζαρε με υπέροχες δημιουργίες.

Ρεπορτάζ μόδας από την κομψότερη Λατίνα, με την 53χρονη σταρ να ποζάρει στον φακό της Annie Leibovitz και να μιλά μεταξύ άλλων, στο στο γνωστό περιοδικό, για τον γάμο της με τον Ben Affleck και την οικογένειά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στο cover βλέπουμε την Lopez να φορά ένα κατακόκκινο φόρεμα, που έχει ένα μεγάλο τριαντάφυλλο στο μπροστινό μέρος. Σε άλλη φωτογραφία η τραγουδίστρια και ηθοποιός φορά μια μακριά δερμάτινη φούστα και ασορτί τζάκετ, συνδυασμένη με ένα κοντό, λευκό τοπ - τύπου κορσέ.

Ακόμα πόζαρε με μία απίθανη, αιθέρια, ροζ τουαλέτα, αλλά και με ένα άσπρο slip dress. Σε άλλες εικόνες φορά μια μαύρη τουαλέτα, αλλά και μια μακριά φούστα με μπουστάκι, ενώ τέλος την είδαμε με ένα παλτό, καφέ διαφανή φούστα και μπεζ πουκάμισο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 Η Lopez μιλώντας για τον Ben Affleck ανέφερε ότι παίρνουν ο ένας μαθήματα  από τον άλλο για την ανατροφή των παιδιών τους.«Χρειάζεται προσοχή η διαδικασία της μετάβασης. «Ελπίζω μέσα στην οικογένειά μας να καλλιεργήσουμε το συναίσθημα ότι τα δικά του παιδιά με έχουν σύμμαχο και τα δικά μου παιδιά τον έχουν σύμμαχο.

Σύμμαχο κάποιον που τα αγαπάει και ενδιαφέρεται γι’ αυτά πραγματικά αλλά έχει μια διαφορετική οπτική και με βοηθάει να δω τα πράγματα που δεν μπορώ να δω στα παιδιά μου γιατί συναισθηματικά εμπλέκομαι ιδιαίτερα στενά» δήλωσε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Υπενθυμίζεται ότι η 53χρονη έχει απκτήσει τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme με τον πρώην άντρα της Marc Anthony, ενώ ο Affleck τον Samuel, 10 ετών, την Seraphina, 13 και την Violet, 16 ετών, με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 «Είναι δύσκολο με το δικό του τρόπο, γιατί δεν χρειάζεται να αγωνιστείς για πράγματα, δεν μαθαίνεις πώς να είσαι αγωνιστής. Εγώ έπρεπε να το μάθω. Ήθελα να τους δώσω τη ζωή που δεν είχα, αλλά έτσι δεν αποκτούν μια επίσης χρήσιμη εμπειρία, να αναπτύσσεις το ένστικτο της επιβίωσης» συμπλήρωσε ακόμα η Λατίνα σταρ αναφορικά το γεγονός ότι τα παιδιά της μεγαλώνουν σε ένα πολύ πιο προνομιούχο περιβάλλον από εκείνο στο οποίο μεγάλωσε εκείνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ακόμα είπε: «Ο κόσμος θα συνεχίσει να με λέει Jennifer Lopez. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κ. Affleck επειδή είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι υπερήφανη για αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ